cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu

Cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu si ca esti mereu a cincea roata la caruta? Iti pare ca e mai degraba de plans de mila.

Insa, daca esti prietena fara partener, care se “tine” de cupluri, nu e nimic gresit aici. Iata cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu, direct de la editorii Elite Daily.

Prietenul sau prietena ce nu si-a gasit perechea, care iese in oras sau merge in vacante alaturi de cupluri. De multe ori i se plange de mila. Uneori este invidiata. Insa, nu e trecuta cu vederea niciodata.

Daca si tu esti a cincea roata la caruta, nu te simti prost. Iata cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu, chiar daca iesi in oras cu ei sau mergi in concediu alaturi de prietenii tai “combinati”.

Cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu – 5 sfaturi pentru a cincea roata de la caruta

  • Asigura-te ca te intelegi bine cu cel putin unul din partenerii din cuplul cu care petreci timpul

Ca sa te simti si tu bine ar fi indicat sa fii in relatii bune cu cel putin o jumatate a cuplului cu care vei petrece timpul. Iata cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu cand iesi in oras cu o pereche.

  • Documenteaza-te bine ce urmeaza sa se intample, cum va veti petrece seara

Nu spune “da” la “hai sa mergem la film”, fara sa stii despre ce e vorba. Cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu daca ei vor sa mearga la un film romantic? Ei se vor giugiuli si tu vei regreta amarnic ca esti acolo. Singura.

  • Ia parte la planificare!

Daca tu esti single si un cuplu de prieteni te invita o petrecere, asigura-te ca nu va fi un loc doar cu cupluri. Implica-te in planificarea serii, ca poate vor mai fi pe acolo si “necuplati”, sa ai activitate.

Daca mergi la o cina cu alte cupluri si tu esti singura singura, atunci e clar vorba de a fi a cincea roata la caruta. Nici nu se mai pune problema cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu. Esti acolo doar ca sa le validezi lor relatiile. Vrei asta?

  • Mda, te poti baza mereu pe alcool

Nu e tocmai o gandire sanatasa, dar uneori e singurul lucru care ajuta. Pana la urma, ai zis ca mergi. Ai mers. E cam nepoliticos sa pleci. N-are sens sa te enervezi sau sa te iei la bataie in mintea ta.

Iata cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu cand esti singura fara iubit: bea un paharel! Nu te enerva, nu te frustra! Invata din asta, data viitoare planifica cot la cot cu ei si pana atunci mai ia-ti un cocktail!

  • Cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu, dar iesi in oras cu unul? Simte-te libera sa spui “NU” daca asta vrei

Poate cea mai puternica lectie de viata – si pentru femei cu iubiti, si pentru cele singure – este sa stim sa spunem “nu”. Sa stim sa spunem “nu” cu gratie, eleganta, libertate.

Daca de cele mai multe ori iesti in oras in formula asta de 2+1 – fie ca ei vor sa le fii martor la iubirea lor, fie ca isi doresc sa-ti gaseasca perechea – si te invita intr-un weekend la munte 2+1, iar tu nu vrei sa mergi, spune “NU”!.

Cum sa te bucuri ca nu esti intr-un cuplu daca mergi acolo “moarta-coapta”? Nu e nicio presiune si daca se supara, problema e a lor. Nu poti fi prietena cu forta!

Citeste si: Motive sa fii fericita ca esti singura. Nu-i lasa pe ceilalti sa te deprime!

Foto: Gulliver