cum se comporta barbatii in dragoste

Problema zilei: cum se comporta barbatii in dragoste si mai ales cum se comporta cand nu au trecut de relatia cu fosta iubita. Am aflat semnele la care sa fii atenta de pe Women’s Health.

Sunteti impreuna de ceva timp si totusi tu ai suspiciunea ca partenerul tau de cuplu inca se gandeste la fosta lui iubita. Citeste mai jos cum se comporta barbatii in dragoste daca nu au trecut peste relatia cu fosta partenera de cuplu, conform specialistilor in relatii, psihologilor si sexologilor.

  1. Daca vorbeste des cu fosta e semn clar ca nu a renuntat la gandul ca ar putea fi impreuna

Cum se comporta barbatii in dragoste cand nu au uitat trecutul? Tind sa vorbeasca mult cu fosta iubita, fie pentru ca se simt vinovati pentru ceva, fie pentru ca mai simt ceva. Oricum, daca el ramane implicat in relatia cu ea, desi s-a terminat, e semn ca nu s-a dezlipit de trecut.

Barbatii pot pastra relatii platonice cu fostele iubite ca plase de siguranta, pentru partide ocazionale de sex sau pentru momente de slabiciune cand femeile ar apela la ei.

  1. Inca sunt conectati pe retele sociale si inca ii da like sau ii apreciaza postarile

Nu spune nimeni sa ii dea block. Insa e normal sa nu mai fie conectati pe retelele sociale daca nici in viata reala nu mai sunt impreuna. Fii pe faza la activitatea lui pe Social Media!

  1. Cum se comporta barbatii in dragoste cand nu au trecut de o fosta iubita? Pretind ca o urasc!

Daca iubitul tau e de-a dreptul agresiv, furios, sau sustine ca o uraste pe fosta, e deja prea multa pasiune si prea multa energie “aruncata” intr-o relatie care deja s-a terminat, nu crezi?

Daca mereu sustine ca fosta lui iubita a fost ingrozitoare, poate vrea sa-si reaminteasca de ce nu mai e impreuna cu ea, intr-o incercare de autoconvingere ca ii e mai bine asa.

  1. Apare o competitie legata de “cine e mai fericit”

Uneori, e imatur felul in care se comporta barbatii in dragoste dupa ce se despart de o femeie. Ei creeaza un fel de competitie intre cine e mai fericit in actuala lor relatie.

  1. Vorbesc mult despre trecut!

Daca te tot compara (fie si pozitiv) cu fosta iubita, nu e o veste buna! Desi pare un compliment, e o comparatie. Si e clar ca fosta nu a iesit din mintea lui.

  1. Inca mai pastreaza cadourile de la ea

Uneori, barbatii vor sa pastreze amintiri din trecut. Poate fosta i-a facut un tricou personalizat cu un mesaj dragut. Simpatic momentul atunci. Daca insa “persista” in dulapul lui, nu mai e simpatic. Si e clar ca are nevoie sa tina aceste amintiri pentru ca nu a depasit trecutul.

  1. Daca a ramas apropiat de familia fostei iubite, e un semn rau

Uneori poti afla daca mai sunt atasati de fostele iubite dupa felul cum se comporta barbatii in dragoste. Alteori e cazul sa citesti printre randuri.

Daca el inca vorbeste cu familia fostei iubite inseamna ca spera sa se reconecteze cu fosta iubire. E cazul sa discuti lucrurile serios cu el.

Citeste si: Cum sa-l uiti pe fostul iubit – treci de o despartire in dragoste cu gratie.

Foto: Guliver