cum stii ca alegi partenerul potrivit

Cum stii ca alegi partenerul potrivit pentru o relatie pe termen lung? Tocmai pentru ca multe dintre noi am ales gresit barbatul cu care sa avem o relatie amoroasa, iti dezvaluim parerile specialistilor de la Mind Body Green.

Cand e vorba de dragoste, nu luam intotdeauna cele mai bune decizii. Si, cu cat mai multe decizii nu tocmai bune luam, cu atat creste teama si senzatia de neliniste ca nu vom gasi niciodata dragostea ”aceea”.

Ei bine, tocmai aceasta teama cu care intri intr-o relatie de cuplu face deciziile si mai grele. Tocmai teama de inca un esec nu te lasa sa iti dai seama daca ai ales sau nu partenerul de cuplu potrivit.

Cum stii ca alegi partenerul potrivit: intai iubeste-te si apoi intreaba-te!

Cand vine vorba de luarea oricarei decizii in viata ta, intreaba-te: iau aceasta decizie de frica sau fiind cuprinsa de iubire? De ce este important? Energia ta dicteaza modul in care se desfasoara viata ta. Tot ceea ce experimentezi – simti, traiesti, gandesti – este o extensie a ceea ce se intampla in interiorul tau.

Daca te simti conectata la tine, la tot ce insemni tu – constient si subconstient – atunci energia ta reflecta acea legatura. Te vei simti satisfacuta si iubita. Aceasta legatura interioara te va face sa te simti completa. Iata cum stii ca alegi partenerul potrivit si ca iei, de altfel, orice decizie in mod constient, prezent, ”cu totul”.

Daca nu esti in conexiune cu tine, atunci apar teama, nelinistea, anxietatea. Nu stii cine esti, nu stii unde te duci si nu ai incredere in tine. Si atunci cum stii ca alegi partenerul potrivit? Din aceasta pozitie interna de deconectare, o sa traiesti experiente confuze si incomplete.

Conexiunea cu tine este foarte importanta

Cand vine vorba de alegerea unui potential partener, cel mai important factor (de fapt, singurul factor) caruia trebuie sa-i acorzi atentie este energia care iti motiveaza decizia.

Alegi dintr-un loc interior guvernat de teama sau alegi dintr-un loc ce sta sub semnul iubiri? Diferenta va determina daca alegi sau nu partenerul potrivit pentru tine, precum si parcursul relatiei voastre de cuplu.

  • Cand alegi pe cineva din teama

Vei experimenta despartiri dureroase.

Iti va fi frica de singuratate si te va influenta teama de abandon.

Se va manifesta o dorinta puternica de a fi iubita.

Dorinta de apreciere si validare exterioara constanta te vor insoti mereu in viata.

  • Pe de alta parte, atunci cand alegi din dragoste ai alte stari!

Iti iubesti viata si astepti cu nerabdare sa o impartasesti cu cineva.

Te simti un izvor de iubire si astepti sa impartasesti aceasta iubire cu un partener.

Stii cine esti si fiecare actiune a ta este pentru a-ti onora sinele.

Traiesti constient, autentic, deci nu e greu sa iti dai seama cum stii ca alegi partenerul potrivit.

Poti vedea diferentele? Alegerea din frica cauta o relatie pentru a umple o gaura in interiorul tau. Alegerea din iubire provine din energia plinatatii si care doreste sa se extinda in o iubire si mai mare.

Iubeste si vei avea o relatie fericita

Alegerile facute din iubire vor crea intotdeauna mai multa iubire, pentru ca ele reprezinta o extensie a acelei energii – o extensie a iubirii. Desi multi cautam dragoste si conexiune din teama, trebuie sa ne dam seama ca, pentru a crea relatii implinite, trebuie sa constatam mai intai ca dragostea este in noi insine.

Cum stii ca alegi partenerul potrivit daca iti este teama?

Daca iti cauti un partener pentru a nu fi singura, atunci vei fi macinata de toate temerile launtrice. Vei fi mereu confuza si te vei indoi. Si de tine si de el si de relatia voastra.

Suntem cu totii conectati la o sursa infinita de iubire in noi insine. Prin meditatie, yoga, practica spirituala si mindfulness, poti gasi energia iubirii, a plinatatii, a conexiunii cu tine insati. Si pe masura ce meditezi, vei vedea ca devii tu insati iubire. Si atunci si relatiile tale vor fi izvorate din iubire.

Nu te vei mai intreba cum stii ca alegi partenerul potrivit. Nu vei mai avea dubii. Si asta pentru ca nu vei alege pe cineva doar ca sa alegi pe cineva. Mai intai alege-te pe tine!

Citeste si: Nu te simti iubita de partener? Nu e vina lui

Foto: Guliver