cum treci peste o despartire femeie trista

Cand inima iti e franta, speri sa treaca totul cat mai repede si sa nu mai fii nevoita sa experimentezi aceleasi stari. Cum treci peste o despartire? Ei bine, ingaduie-ti sa fii trista.

Sigur, e mai tentant sa iti inabusi sentimentele si sa le ascunzi, pretinzand ca nu iti pasa. Esti tentata chiar sa te straduiesti sa te convingi ca durerea ta nu mai exista, desi o simti cu fiecare bataie a inimii. Daca te intrebi cum treci peste o despartire, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale.

Emotiile negative au un rol important in viata noastra si trebuie sa le infruntam

Cum treci peste o despartire fara sa ramai afectata permanent?

Indiferent cat de mult te prefaci, regretele nu pleaca nicaieri. Ce-i de facut? Cum treci peste o despartire fara sa te afecteze iremediabil?

Editorii de la elitedaily.com te sfatuiesc sa iti ingadui sa fii trista. Chiar daca poate iti pare ca ti-e mai bine daca iti ascunzi emotiile si nu vrei ca cei din jur sa te compatimeasca, inevitabil vei claca la un moment dat, asa ca e de preferat sa nu „arzi“ etapele revenirii.

Tristetea nu e o stare de care sa fugi cu orice pret, ci un pas pe care trebuie sa-l faci spre vindecare!

Cum treci peste o despartire – “Pansamente” pentru inimi frante

Cum treci peste o despartire – Fii onesta cu tine insati. Perioada de dupa o despartire este extrem de grea, amintirile punand stapanire pe tine. Esti depresiva si te simti incompleta. Ai momente de disperare si de ratacire, iar situatia nu pare sa se schimbe vreodata.
Cel mai bine e sa fii sincera fata de tine si sa-ti permiti sa fii trista. Sigur, nimanui nu-i face placere sa se confrunte cu astfel de stari. Esti suparata, ai nevoie sa fii suparata, ingaduie-ti sa fii suparata, cum sa treci peste o despartire altfel?

Cum treci peste o despartire – Infrunta-ti temerile. Accepta-ti sentimentele negative si infrunta-le, caci daca nu, ele vor ramane inradacinate in sufletul tau si te vor afecta pe termen lung. Daca nu ai grija sa le scoti tu la suprafata cand e cazul, vor iesi ulterior si va fi mai rau; cel mai bun lucru prin care poti preveni aceasta situatie este sa refuzi sa confrunti problema. Accepta despartirea si intelege ca nu poti schimba situatia.

Cum treci peste o despartire – Actioneaza la timp. Odata ce accepti despartirea, adica sursa principala a problemei, trebuie sa iti ingadui sa fii trista. Tine un jurnal, asculta melodiile care te rascolesc, intalneste-te cu o prietena care stie sa te asculte, leneveste in pat sau fa ce simti ca ti-ar face bine, pana se epuizeaza acea stare. Cel mai important este sa iti asculti emotiile si sa le lasi sa te ghideze.

Cum treci peste o despartire – E nevoie de rau pentru a fi bine. Daca vrei sa fii fericita, trebuie sa stii cum e starea de nefericire. Daca iti petreci toata viata evitand orice motiv de tristete, nu vei avea parte de fericirea aceea coplesitoarea. Viata nu e roz intotdeauna si cuprinde suferinta, asa ca accepta! Trebuie sa accepti ce nu poti schimba, chiar daca vei fi trista o perioada. Tine minte ca e doar o etapa din procesul vindecarii!