Casatoria cu prima iubire nu este alegerea ideala

Prima experienta sexuala iti schimba total viata. Intri intr-o lume noua, in care te simti conectata cu ceilalti si mai ales cu tine. Daca lucrurile in relatie merg bine si iubitul tau da semne ca vrea sa se insoare, te sfatuiesc sa te mai gandesti. Casatoria cu prima iubire, spun cei de la idiva.com, ar putea sa nu fie cea mai buna decizie pentru viitorul tau.

Cei mai multi isi pierd virginitatea facand sex cu cineva pentru care au sentimente puternice. E chiar benefic pentru moment. Pe termen lung, insa, e mai importanta experienta sexuala si cunoasterea nevoilor proprii in materie de sex. Altfel, casatoria cu prima iubire te poate transforma intr-o femeie neimplinita. O sa-ti explic de ce.

O sa te intrebi mereu cum e sa faci sex cu alt barbat

Dupa un timp, chiar daca lucrurile sunt asa cum ar trebui sa fie intr-o casnicie fericita, tu, ca femeie, o sa te intrebi daca toti barbatii sunt la fel in intimitate. Iar aceste ganduri vin atunci cand iubitul tau nu te mai satisface din punct de vedere sexual. Apare curiozitatea, te ajuta mult si povestirile prietenelor tale, care traiesc un vis pasional alaturi de parteneri. Indiferent ce anume te va influenta, asteapta-te sa-ti pui intrebari despre cum ar trebui sa se simta cu adevarat o femeie in acele momente.

Dupa casatoria cu prima iubire e posibil sa nu-ti descoperi niciodata identitatea sexuala

Prima persoana cu care ai facut sex este cel alaturi de care descoperi tot ce e de descoperit. In viziunea lui! Asa ca vei invata o singura tehnica. Ce te faci cand realizezi ca iti doresti ca lucrurile sa se petreaca in alt ritm decat cel cu care te-ai obisnuit? Sau ca iti doresti sa experimentezi mai mult cand vine vorba despre sex? Ai vrea sa te rasfete cu mangaieri si sarutari in alte zone, decat cele preferate de el, dar nu stii cum sa-i spui? Ori ti-e teama ca te va refuza si judeca gresit? Acestea duc la frustrari care se pot transforma in dorinte ascunse pentru relatii extraconjugale.

Casatoria nu este cea mai indicata optiune cand vine vorba despre prima iubire, dar tine cont ca nu se uita niciodata.

Foto: Guliver