iti povestesti viata sexuala

Iti povestesti viata sexuala cu fetele la o barfa? Iti povestesti experientele cu cea mai buna prietena? Citeste sfaturile celor de la Huffington Post. Iti vor fi sigur de folos!

Sigur s-a intamplat sa iesi cu cele mai bune prietene in oras si sa stai de vorba. Sa beti un pahar, doua. Si sa povestiti despre tot ce vi se intampla in vietile voastre. Si sigur s-a intamplat ca una dintre voi sa documenteze cu spectatori viata ei sexuala.

Daca si tu iti povestesti viata sexuala, te-ai gandit vreodata ce te determina sa iti expui atat de explicit experientele intime din dormitor?

Sigur ca daca iti povestesti viata sexuala in liceu e de inteles. E o lauda. E o noua etapa pe care vrei s-o impartasesti tuturor. Dar ce se intampla cand nu mai e vorba de o aventura de o noapte, de o partide de sex casual?

Ce se intampla cand iti povestesti viata sexuala alaturi de persoana iubita? Alaturi de partenerul tau de cuplu pe termen lung?

Iti povestesti viata sexuala? E bine sau…?

  • Cand iti povestesti viata sexuala nu faci altceva decat sa vulgarizezi relatia voastra. Ii “tai” din intimitate, din conexiune.
  • Este o lipsa de respect la adresa partenerului tau si la adresa relatiei voastre de cuplu. Crezi ca el si-ar dori sa afle ca voi vorbiti tot? Sigur s-ar simti lovit pentru ca intimitatea lui este expusa.

Si totusi, ce motive ai avea sa iti povestesti viata sexuala?

  1. Esti incantat de noua relatie de cuplu. Atat de incantat, incat nu realizezi ca devii putin penibil si ca ai un comportament social inadecvat.
  2. Ai inca probleme de rezolvat cu fostul sau fosta partenera. Poate a fost vorba de un cuplu fara sex sau o relatie in care sexul nu era important. Si-acum simti nevoia sa supracompensezi.
  3. Poate crezi ca partenera actuala nu merita respectul tau si de aceea o expui si pe ea o data cu tine…

Atunci cand iti povestesti viata sexuala nu faci altceva decat sa spui ca ai nevoie de validarea faptului ca iubitul sau iubita te adora si te iubeste, te doreste si te vrea si in lift. Serios, chiar trebuie sa stie toti ca la petrecerea aia la care au fost si ei, voi ati facut sex in lift? Da, toate prietenele tale te iubesc. Si vor sa-ti fie bine. Asta presupune sa ai si o viata sexuala satisfacatoare. Dar nimeni nu vrea sa stie ce, unde si cum!

Citeste si: Suntem compatibili sexual? Intrebarea care poate distruge viata amoroasa intr-un cuplu

Foto: Guliver