de ce nu esti fericita

De ce nu esti fericita in viata ta? Si cum sa ajungi sa traiesti o viata implinita? Daca si tu iti pui aceste intrebari, trebuie sa citesti randurile de mai jos. Si trebuie sa-ti pui de fapt urmatoarele 7 intrebari, conform Elite Daily.

Da, uneori viata e tare grea. Sunt zile bune si zile rele. Insa atunci cand negativismul si zilele negre se inmultesc in detrimentul celor bune, e timpul sa faci ceva. Si inca repede! Si, desi, uneori nu stii ce trebuie sa faci, te poti ajuta cu 7 intrebari. 7 intrebari pentru o viata implinita. 7 intrebari ca sa descoperi de ce nu esti fericita in acest moment al vietii tale. Pentru a merge mai departe. Pentru a creste. Pentru a evolua.

De ce nu esti fericita – 7 intrebari care te ajuta sa (te) descoperi

  1. Ar trebui sa ma mut in alt loc?

E posibil sa descoperi de ce nu esti fericita intr-un alt loc. Poate ai nevoie sa locuiesti in alt oras. In alta apartament. Sau in alta tara. Incearca! Poate locul tau nu este aici!

  1. Locul meu de munca ma face nefericita?

In jur de 8 ore la locul de munca. Cu siguranta colegii de munca iti sunt mai apropiati ca timp decat familia si prietenii. Daca nu mai esti fericita cu job-ul tau, asta e o problema!

Nu te teme ca vei pierde confortul de a avea un loc de munca! Sigur vei gasi alt job! Si niciun job nu se castiga cu pretul nefericirii tale!

  1. E cazul sa imi fac mai multi prieteni?

E amuzant uneori sa ai prieteni sau prietene cu care sa te relaxezi. Dar cand intalnirile cu prietenii se lasa cu negativism, efectul este toxic in viata ta.

Iata de ce nu esti fericita: ai nevoie sa te gandesti daca prietenii tai aduc optimism in viata ta sau doar drama? E cazul sa renunti la oamenii toxici si sa iti faci noi prieteni!

  1. Relatia de cuplu ma deprima?

Daca va certati prea des, poate e cazul sa luati o pauza. Sigur ca e greu sa te desparti de iubitul tau. Si sigur ca ti-e frica sa fii singura, dar e cazul sa te gandesti la fericirea ta. O relatie de cuplu toxica nu merita efortul. Nicio iubire nu merita mai multe sacrificii decat amintiri frumoase!

  1. Ma va ajuta un animal de companie?

De ce nu esti fericita? Treci printr-o perioada in care te simti deprimata? Sau poate anxioasa? Te poate ajuta sa ai un animal de companie. Cea mai importanta lectie de invata de la ei este sa inveti sa traiesti in prezent.

  1. Am nevoie de o vacanta?

E posibil ca raspunsul la “de ce nu esti fericita?” sa fie simplu. E posibil sa fii epuizata si sa ai nevoie de o vacanta! De o rupere a rutinei. De o pauza mintala. De zile lenese la soare sau de a vizita un oras nou. E posibil sa ai nevoie de timp sa-ti reincarci bateriile!

  1. La cine pot apela daca am nevoie de ajutor?

De multe ori, subestimam rolul oamenilor din viata noastra. Daca vrei sa afli de ce nu esti fericita, apeleaza la ajutorul si sustinerea prietenilor si a familiei. Ai nevoie de un grup de suport. Ai nevoie de oameni cu care sa vorbesti deschis. Toti meritam iubire si fericire!

Citeste si: Activitati care te fac fericita. 23 de idei ca sa te bucuri de fiecare zi!

Foto: Guliver