barbatul ideal femeie singura

Daca nu gasesti barbatul ideal, probabil ca faci cea mai mare greseala posibila. Crezi ca o relatie te va implini, dar nu este asa. Situatia e mai simpla!

Din viata ta lipseste ceva. Nu esti implinita si crezi ca o alta persoana, adica un barbat, va face ca acest sentiment de goliciune sa dispara. Crezi ca o relatie este cheia spre fericire si cauza tuturor frustrarilor e faptul ca nu gasesti barbatul ideal. Daca gandesti asa, oricat de putin, afla ca nu este adevarat.

Barbatul ideal – Aceasta idee iti saboteaza toate relatiile amoroase. Iata de ce:

Barbatul ideal – Cand pornesti tematoare in cautarea unei relatii, unii oameni simt acest lucru.
De fiecare data cand vrei sa intri intr-o relatie pentru ca te simti incompleta, ca si cand ai incerca sa umpli un gol, cel cu care te intalnesti va simti acest lucru. Si nu o sa se simta bine.
Cand esti increzatoare, transmiti un mesaj subliminal de genul: “Ma bucur sa te cunosc! Vom vedea daca voi vrea sa-mi petrec timpul cu tine si in continuare”. Rece, calm si probabil destul de incitant pentru un barbat ideal. Dar cand vrei cu tot dinadinsul sa intri intr-o relatie, toata starea ta de spirit se schimba in asa ceva: “Ma placi? Te rog, spune-mi, ma placi?”. Efectul este contrar asteptarilor tale si ii face pe barbati sa se indeparteze.

Barbatul ideal – Atragi experiente similare cu felul in care te simti tu in interior.
Daca simti ca ceva lipseste din viata ta, atunci ceea ce ti se va intampla iti va intari aceasta convingere. De exemplu, daca esti preocupata de gasirea unui partener si te concentrezi prea mult pe faptul ca acum nu ai unul, fie vei ramane singura cat timp te simti asa, fie vei intra intr-o relatie care nu te va implini emotional.

Barbatul ideal – Cum remediezi situatia

Asadar, stiind aceste lucruri, ce poti face? Cum sa te simti mai sigura pe tine atunci cand cauti dragostea?
In primul rand, ar trebui sa incepi ca cauti in tine senzatiile pe care speri sa ti le aduca o relatie. La inceput ti se va parea dificil. Probabil crezi ca e imposibil sa te simti iubita, protejata si apreciata fara un partener. Dar este posibil. Cel mai frumos lucru atunci cand incepi acest proces, de implinire a ta ca individ, este acela ca, odata ce incepi sa umpli golul din tine, vei gasi ceea ce iti doresti si intr-o relatie.

Dragostea de sine e doar un mod de a gasi in tine pacea, fericirea, multumirea si acceptarea. E nevoie de o minte si o inima deschise si o buna conexiune cu vocea ta interioara.

Gasesti dragostea de sine cand practici yoga, cand meditezi, cand scrii in jurnal, cand mergi la terapeut sau cand stai cu tine insati. Asa vei invata sa te cunosti.

E important sa te simti bine inainte sa gasesti un partener, daca vrei ca relatia sa aiba sanse. Daca vei gasi o cale prin care sa gasesti linistea, puterea si fericirea, sentimentul ca trebuie sa cauti in exterior ceva care sa te implineasca va disparea.

Si, cand se intampla acest lucru, in mod ironic, tot ceea ce ti-ai dorit vreodata, incusiv barbatul ideal, va aparea ca prin minune.