De ce sa fii recunoscatoare ca fostul te-a inselat.

Ti se pare imposibil sa fii recunoscatoare ca fostul te-a inselat? Dupa ce va trece durerea, vei vedea ca in noua relatie vei avea mult mai multa grija de tine si iti vei alege partenerul cu mai multa atentie!

Allison Isaacson a scris pentru Elitedaily.com un articol-marturisire, in care spune ca e recunoscatoare pentru ca fostul ei iubit a inselat-o. Articolul este scris sub forma unei scrisori adresate fostului, in care Allison ii spune ca l-a iertat. “Sigur, au fost momente in care m-a durut ingrozitor tradarea ta. Sigur, am experimentat unele dintre cele mai oribile emotii. Dar acele sentimente au trecut, iar acum sunt, per total, o persoana mai buna. Imi dau seama ca acum, cand am plecat de langa tine, sunt o persoana mult mai buna”, spune ea. Allison a notat motivele pentru care e multumita ca fostul a inselat-o. Daca si tie ti s-a intamplat ceva similar, ar fi cazul sa constientizezi ca ai de ce sa fii recunoscatoare ca fostul te-a inselat.

5 motive pentru care sa fii recunoscatoare ca fostul te-a inselat

1 Ca nu-ti mai irosesti dragostea pe cineva care nu merita

Ar fi bine sa fii sa fii recunoscatoare ca fostul te-a inselat pentru ca, iesind din relatia cu el, ai realizat ca meriti sa fii cu cineva mai bun si la fel de loial cum esti tu. De ce sa inseli cand te poti desparti in termeni amicali? Fii fericita ca nu-ti mai pierzi vremea cu cineva care nu te respecta si nu te merita!

2 Ca nu-ti mai pierzi timpul cu el!

Timpul pe care l-ai irosit ca sa incerci sa il surprinzi, sa ii faci pe plac si sa ii arati ca te gandeti la el a trecut in van. Asa ca acum ai de ce sa fii recunoscatoare ca fostul te-a inselat, pentru ca nu-ti mai pierzi timpul degeaba! Acum iti poti folosi timpul cu lucruri importante: sa il dedici afacerii tale, sa faci voluntariat, sa calatoresti sau, pur si simplu, sa ai un timp al tau.

3 Ca nu-ti mai pierzi banii cu el!

Daca de-a lungul relatiei voastre ai incercat sa ii arati ca iti pasa de el nu numai aratandu-i emotiile tale, ci si facandu-i cadouri, acea epoca s-a terminat! Ii pregateai masa? Ii cumparai bilete la concerte? Iti notai pe ascuns de fiecare data cand spunea ca isi doreste ceva ca sa i-l oferi mai tarziu? Plateai excursiile? Si te mai intrebi de ce sa fii recunoscatoare ca fostul te-a inselat? Pentru ca acum poti sa calatoresti de doua ori mai mult!

4 Ca ti-a confirmat ce iti spunea intuitia

Daca obisnuiai sa crezi despre tine ca stii sa “citesti” oamenii si ca ai o intuitie buna, experienta ta cu fostul poate confirma asta. Pentru ca il suspectai de mult, dar te-a dus pe o pista gresita si te-a mintit. Insa acum stii cu siguranta ca instinctul tau era bun.

5 Pentru ca acum esti libera sa gasesti adevarata dragoste

Daca o relatie nu te implineste pe toate planurile, mai bine stai singura! Asa ca, daca te-a inselat, ai facut bine ca te-ai despartit de el! Un lucru e sigur: dupa despartirea de el, viata ta nu poate fi decat mai buna ca inainte. Acum esti libera sa gasesti dragostea adevarata si sincera.

Fii recunoscatoare ca fostul te-a inselat, pentru ca, de acum inainte, vei putea construi o relatie romantica bazata pe incredere si dragoste reciproca. Citeste si: Te-a inselat iubitul? 4 metode sa-ti recapeti increderea in tine.

FOTO: Guliver