Unele femei frumoase si singure vor sa ramana asa

Celebrele gemene Karen si Kristy Ambrose si-au dat cu parerea despre motivele pentru care sunt unele femei frumoase si singure, pe popsugar.com. Vorbim despre femei destepte si frumoase, dar fara iubit.

Sunt o multime de articole scrise si tiparite pe acest subiect, insa misterul tot nu a fost elucidat. De ce sunt in toata lumea femei frumoase si singure? Poate pentru ca au tot ce isi doresc si nu mai au nevoie de nimeni si de nimic altceva in viata lor. Bineinteles ca oricine isi poate da cu parerea, dar adevarul este intotdeauna undeva la mijloc.

Vorbim totusi despre femei care au reusit in cariera, care pot fi iubite loiale si viitoare mame perfecte. Femei cerebrale, care au grija de aspectul fizic si de sanatatea lor. Femei care isi acorda suficienta atentie cat sa se simta bine in pielea lor.

Cu toate astea, pentru ceilalti raman doar niste femei frumoase si singure. De ce au acest statut, cand pot tine in brate orice barbat ravnit de femei, ne raspund gemenele Ambrose.

Nu ies la intalniri de dragul intalnirilor

Aceste tipe nu-ti pierd timpul si energia cu un barbat cu care nu se vad mult timp impreuna. Intalnirile ocazionale sunt pentru ele o pierdere de timp pretios. Asta nu inseamna ca nu sunt interesate de intalniri, nu.

Doar ca nu pot face compromisuri in privinta intalnirilor mediocre. Mai degraba prefera sa mearga la sala sau sa-si puna masti naturale de ingrijire a tenului.

Nu cred in sex fara sentimente

Oricat am incerca sa „dansam“ in jurul subiectului, generatia noastra stie ce inseamna si profita de ideea de sex fara obligatii. Sau de statutul de „prieteni cu beneficii“.

O femeie frumoasa, insa, nu se multumeste doar cu actul in sine, ci vrea ceva mai mult, mult mai mult. Vrea sa fie ocrotita si iubita, nu doar sa-si satisfaca unele nevoi.

Nu cauta sa umple un gol in viata lor

Adesea suntem concentrati pe anumite puncte-cheie in viata: cariera, familie, sanatate, viata de cuplu si prieteni. Oare o femeie singura, pe picioarele ei, poate face fata la toate astea? Cu siguranta nu si nici nu vrea.

Are o viata implinita si nu simte nevoia sa dispere ca nu si-a intalnit jumatatea. Si nici ca nu are inca un copil. Multe femei frumoase si singure asteapta sa duca la bun sfarsit noi provocari in viata lor, fie ca e vorba despre cariera sau viata sentimentala.

Par sa le aiba pe toate

Stiu, acest statut este controversat, dar foarte aproape de realitate. O femeie frumoasa, desteapta si cu personalitate sclipitoare ii poate speria pe cei mai multi barbati care nu au de gand sa aiba o relatie serioasa si eventual de lunga durata.

Stiu exact ce vor

O astel de femeie, frumoasa dar singura, are ceva experienta in relatii si a invatat multe din greselile ei, dar si din ale altora. Asa ca a obosit sa faca exceptii, mai ales cand vine vorba de barbatii care se vor puternici si intelepti, acasa la mama lor.

De obicei, o femeie frumoasa si desteapta vrea acelasi lucru si de la un barbat. Mai precis, isi doreste un barbat independent, optimist si care stie sa atraga succesul de partea lui.

Afla mai multe despre femeia independenta. De ce ii sperie pe toti!

Foto: Guliver