de ce te intorci la el daca te-a parasit

De ce te intorci la el daca te-a parasit? De ce nu ai deloc respect fata de propria persoana? De ce nu ai stima de sine? Citeste si tu de ce repeti mereu aceeasi greseala, de la editorii Huffington Post.

De ce te intorci la el daca te-a parasit? Mereu faci pasul acesta, desi el este cel care ti-a frant inima de atatea ori. El este cel care te-a dezamagit. Meriti mult mai mult. Si tu stii asta. Meriti sa nu mai suferi si atunci de ce te intorci la el daca te-a parasit?

  • Meriti un barbat care sa nu te faca sa suferi

Da, e la indemana. E atat de simplu sa revii la el. Iar si iar te intorci. Iti vine mereu sa-l ierti cand se intoarce la tine si te roaga sa mai incercati o data. Si o faci!

  • Nu il mai crede cand se tine dupa tine daca te-a ranit!

Stii foarte bine cine este el. Stii pentru ca ti-a aratat atunci cand te-a parasit. De ce te intorci la el daca te-a parasit? Doar pentru ca acum isi cere iertare? Parca a mai facut asta. Si nu o data!

  • De ce te intorci la el daca te-a parasit? Nu mai repeta greseala!

Stim ca vrei sa fii iubita. Ca noi toti de altfel. Vrei un barbat care sa te iubeasca si sa aiba grija de tine. Si tot speri ca el este acela. Dar el este de fapt cel care a plecat. Si care va pleca iar. Nu este cel care va ramane alaturi de tine pe termen lung.

Nu mai fugi inapoi la el la primul semn. Nu iti mai umple singuratatea cu barbati care nu te merita! Nu iti mai sterge tristetea de a fi singura cu un barbat ce nu te apreciaza, ba iti aduce tristetea de a fi singura in doi. Ai grija de tine, invata sa te iubesti singura si atunci cand vin rugandu-se sa te intorci, fugi! Fugi si nu te uita inapoi!

  • Meriti tot! Si stii asta! Meriti o iubire care sa te implineasca!

De ce te intorci la el daca te-a parasit? Crezi ca nu meriti iubirea aceea mare? Sigur o meriti! Sigur esti demna de un barbat care sa te iubeasca. De un barbat care sa nu vrea sa te raneasca.

Nu uita daca el te-a ranit. Iar si iar. Nu uita ca meriti mai mult. Si ca el nu iti da niciodata ce ai nevoie. Nu mai spera in neant sa fie el acela. In timp ce tu iti pui sperantele in el, adevaratul EL trece pe langa tine! Nu mai spera in zadar! Meriti tot! Si stii asta!

Citeste si: Iubitul profita de tine? 5 lucruri care iti demonstreaza ca esti o victima, nu o iubita

Foto: Guliver