Ce trebuie sa faci azi ca sa iti mearga bine tot anul. E Luna Plina!

Astrologii anunta ca e Luna Plina astazi, pe data de 12 ianuarie 2017, ora 13:33 (ora Romaniei). Este prima din acest an, asa ca este esential sa stii ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine tot anul, scrie bustle.com. Este timpul pentru un nou inceput!

Luna ianuarie este plina de provocari, iar astazi, 12 ianuarie 2017, e si Luna Plina. Aceasta este cunoscuta drept “Luna Lupului”, fiind prima Luna Plina din acest an. Acest simbol atrage atentia asupra faptului ca nu suntem singuri si ca nu trebuie sa infruntam greutatile fara sprijin din partea altor persoane.

Ce trebuie sa faci cand e Luna Plina ca sa iti mearga bine tot anul

Cu toate ca “Luna Lupului” face referire la problemele care apar pe parcursul lunii ianuarie – foamete, raceala, frig – ea face referire si la dorinta pentru un viitor mai bun, pentru un an diferit si plin de realizari.

Acum, mai mult ca oricand, apare dorinta pentru o schimbare pozitiva. Imbratiseaza obiectivele pe care le ai si scrie o lista concreta cu ceea ce vrei sa faci pe parcursul acestui an. Nu obstructiona dorintele bazate pe asteptari nerealiste. E Luna Plina, asa ca e momentul sa gandesti la un nivel mai mare. Fii sincera cu tine insati si nu ezita sa faci orice iti doresti.

Dezvolta o mantra, iar aceasta te va ajuta sa-ti atingi toate obiectivele! Nu trebuie sa fie vorba de ceva complicat, este suficient sa fie o propozitie pozitiva, care te va ajuta sa te calmezi si sa te concentrezi asupra obiectivelor tale. Lucreaza la increderea de sine si nu ezita sa dai dovada de mai mult curaj.

Din punct de vedere astrologic, aceasta Luna Plina este in zodia Rac, desi este situata in constelatia Gemeni, intre stelele gemene Pollux si Castor. La fiecare Luna Plina, energia noastra este spre interior, ceea ce inseamna ca ne permite sa recunoastem obiectivele noastre si ne ajuta sa le ducem la indeplinire. In aceasta perioada ai posibilitatea sa descoperi natura conflictelor pe care le ai si sa gasesti solutii la toate problemele care apar, in special cele de lunga durata.

Evita sa actionezi in baza impulsurilor de moment si tempereaza-ti reactiile, intrucat acestea pot fi mai periculoase decat de obicei. Este important sa ai o structura, un caracter bine definit si sa nu imprumuti comportamente de la alte persoane. Nu tolera un comportament negativ, in special de la alte persoane.

Aceasta Luna Plina nu este cea mai usoara din an, dar este important sa iei aceste sfaturi in considerare si vei reusi sa mergi inainte. Ciclul lunar este intr-o permanenta miscare, asa ca si tu trebuie sa fii in miscare, sa evoluezi.

Citeste si: Interpretarea viselor si cum ne influenteaza acestea comportamentul!

Foto: Guliver