esti o fire romantica

Cand vorbim despre romantici, spunem ca sunt cu capul in nori, ca viseaza mult si ca nu sunt ancorati in realitate. Asta pentru ca pun mai presus de orice propriile valori bazate pe imaginatie, emotii intense si libertate. Daca esti o fire romantica, e bine sa te gandesti de doua ori inainte sa te mariti, scriu cei de la idiva.com.

Oamenii care cred despre tine ca esti o fire romantica apreciaza felul tau de a fi si iti incurajeaza visul de a intalni iubirea pura si nevinovata. Bine, cei mai multi nu vor sa-ti spuna ca nu exista Fat-Frumos, calare pe un cal alb, dar nici nu-ti pot ruina visul.

Esti o fire romantica? Gandeste-te bine inainte sa ajungi la altar!

E sanatos sa visezi, dar nu pe termen lung. Romantismul iti va face probleme in viata, mai ales daca iti doresti sa te casatoresti.

De-a lungul timpului, oamenii au presarat romantism in vietile lor, fie ca a fost vorba de profesie, educatie sau relatie. Deseori, se asociaza romantismul cu viata de cuplu si casatoria, dar acest lucru este gresit.  In majoritatea cazurilor, partenerii fac compromisuri si experimenteaza sentimente nu tocmai placute unul la adresa celuilalt. Mai mult decat atat, dragostea si romantismul nu fac casa buna multa vreme.

Artistii sunt cuceritori si romantici, dar relatiile de cuplu nu sunt punctul lor forte

Pentru artisti, fie ca sunt sculptori, pictori sau muzicieni, munca va fi intotdeauna mai importanta decat relatia. Acestia au nevoie de libertate, ca sa poata sa lase imaginatia sa pluteasca si astfel sa faca opere de arta. Or, in casatorie si in viata de cuplu, comunicarea si lucrul in echipa sunt vitale. Ideea de izolare poate fi interpretata gresit, iar consecintele pot fi fatale pentru relatie.

In plus, daca esti romantica, ai nevoie mereu de atentie si sa simti acei fluturi in stomac. E ca un drog! Insa o relatie de lunga durata, in care cei doi ajung la altar, nu este mereu pasionala, deoarece, cu timpul, dovezile de dragoste din partea partenerului se raresc si vei avea tendinta sa cauti alinare in bratele altui barbat.

Am aflat si care este cea mai romantica zodie! E cumva a ta?

Foto: Guliver