Care sunt tipurile de barbati de evitat in 2016

Poate esti intr-o faza experimentala in ceea ce priveste relatiile. Sau iti cauti sufletul pereche. Oricare ar fi cazul, exista cateva tipuri de barbati de evitat anul acesta, cei care mai rau te-ar enerva si ti-ar taia cheful de iesit la intalniri, potrivit dailydot.com.

Vremurile s-au schimbat in ceea ce priveste lumea intalnirilor si totul se petrece mai nou in mediul digital. Dar nu te teme! Asa iti va fi mai usor sa ii identifici pe acei barbati care iti aduc doar batai de cap.

4 tipuri de barbati de evitat

Snobul.

O sa-ti vorbeasca la nesfarsit despre tot felul de teorii, chiar daca vrei sa asculti, chiar daca nu. O sa rada de muzica prea comerciala pe care o asculti si filmele care iti plac. O sa te ia peste picior atunci cand aude ca mai faci cate un test online din cand in cand. Nu ai de ce sa-ti bati capul cu el. Nu ai de ce sa-ti fie rusine de lucrurile care-ti plac si mai ales de cine esti. Lasa-l sa moara singur!

Comediantul.

Considera ca orice gluma poate fi facuta, chiar daca raneste sentimente sau atinge rani adanci. Se justifica prin ideea ca are dreptul sa se exprime, dar de fapt nu ar recunoaste o gluma buna nici daca s-ar impiedica de ea. Suntem in 2016. Nu mai trebuie sa razi fortat la glumele unui barbat doar ca sa ii umfli orgoliul. Spune-i pas!

Bogatasul superficial.

Ai o cariera, te intretii singura si nu ai nevoie de un tip cu bani ca sa aiba grija de tine. Genul asta de barbat se intretine cu excese, considera ca totul i se cuvine si are impresia ca poate sa te cumpere. Fericirea nu are pret!

Avocatul diavolului.

Sustine ca este de acord cu tine in orice privinta, dar insista sa argumenteze pentru “partea adversa”, doar pentru exercitiu. De fapt nu are curaj sa-si asume propriile opinii si in acelasi timp nu le respecta deloc pe ale tale. Esti mult prea buna pentru el. Spune-i asta!

Dar barbatii ce vor de la tine? Elimina misterul! Afla ce-si doresc barbatii de la o relatie.

Foto: iStock.

Daca te-a ajutat acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si altele asemanatoare!