Pare ca stie mereu ce are de facut si cu siguranta stie ce vrea de la viata, spune publicatia girlshouldknow.com. Ii plac traditiile, lectura, pictura, punctualitatea, bunele maniere, banii si viseaza sa aiba o familie trainica. Nu in ultimul rand, femeia in zodia Capricorn adora sa aiba influenta si putere.

Femeia in zodia Capricorn poate intimida prin ceea ce face si prin ceea ce este

Poate fi cucerita cu cadouri inedite si consistente, buchete uriase de flori insotite de complimente si texte care ii ridica in slavi calitatile. Neaparat, citite cu glas tare, ca sa auda toti. Nu ii plac scenele emotionale, promisiunile incalcate, comportamentul indisciplinat si uraste risipa.
Pentru ca ii pasa de ce cred altii despre ea, femeia in zodia Capricorn tinde sa fie perfectionista si ii pedepseste aspru pe cei care cred ca o pot intrece. Adesea isi descopera latura ei razboinica si adora sa-i intimideze pe cei din jur.

In volumul “Tu si Viitorul Tau”, semnata de astrologul Georgia Nicols, femeia nascuta sub protectia acestui semn astral isi poate ascunde foarte usor varsta. La tinerete, seriozitatea si maturitatea in gandire o poate imbatrani cu cativa ani. Dupa 30-40 de ani, insa, se produce ceva ciudat. Mai toti nativii in Capricorn parca intineresc. Deci, daca intalnesti o femeie in aceasta zodie, nu te stresa sa ghicesti varsta ei, pentru ca ai sanse mari sa dai gres.