femeile plinute fac barbatii fericiti

Femeile plinute fac barbatii fericiti! Nu o spunem noi, ci oamenii de stiinta! Femeile cu forme sunt preferatele barbatilor cand vine vorba de casatorie.

De ce? Se pare ca femeile plinute fac barbatii fericiti in casnicie. Descopera si tu ce spun studiile stiintifice legate de fericirea in casnicie.

Da, femeile plinute fac barbatii fericiti! Asa sustin ultimele studii efectuate de departamentul de psihologie de la UNAM. Au descoperit cei de la Your Tango!

Femeile plinute fac barbatii fericiti – care sunt argumentele cercetatorilor

  • Se pare ca barbatii casatoriti cu femei cu forme zambesc mai mult.
  • De asemenea, barbatii cu sotii plinute rezolva probleme mai repede.

Se pare ca femeile voluptoase sunt preocupate de a anticipa nevoile barbatilor lor si de a le satisface. Deci, femeile cu kilograme in plus sunt mai atente la nevoile sotilor lor. Concluzia: femeile cu forme sunt mai fericite, iar barbatii lor sunt satisfacuti in casatorie.

De asemenea, barbatii ce isi aleg partenere de viata plinute sunt mai fericiti intrucat femeile cu forme sunt dispuse sa vorbeasca deschis despre problemele lor.

Femeile voluptoase sunt dornice sa comunice deschis si sa spuna direct ce isi doresc. Fapt care sudeaza orice relatie de cuplu pe temen lung.

De asemenea, conform studiilor, femeile plinute fac barbatii fericiti si pentru ca au deja tipologia de mama. Sunt deja pregatite sa ramana insarcinate si sa aiba un copil.

Dar, pana la urma, iubirea e iubire si nu tine cont nici de forme, nici de studiile stiintifice. Doamnelor, iubiti-va oricum ati fi, si barbatii nu vor intazia sa va adore si ei! Veti vedea ca atunci cand proiectati iubirea si stima de sine, si partenerii de viata va vor iubi mai mult si va vor respecta.

Citeste si: Conteaza aspectul fizic? Sunt persoanele slabe mai privilegiate sau este o idee preconceputa?

Foto: Guliver