Fetele merg la baie impreuna. Stii de ce?

Stii deja ca fetele merg la baie impreuna, mai ales cand sunt mai tinere. Doar faci si tu asta! Nu e nevoie sa te simti prost daca te tachineaza cineva. E firesc si nu are rost sa renunti, daca astfel te simti in siguranta. Cand vei fi pregatita, o sa renunti singura la acest obicei!  

Multi tipi se intreaba de ce, atunci cand sunt intr-un bar sau in club, fetele merg la baie impreuna. Au toate aceeasi nevoie in acelasi timp? Raspunsul este “nu”! Dar au nevoie sa li se confirme ca sunt frumoase, au nevoie sa se simta in siguranta sau pur si simplu asa s-au obisnuit. Nu e ceva ciudat si, cel mai probabil, o sa treaca, in timp.

7 motive pentru care fetele merg la baie impreuna

1. Sa se asigure ca arata bine

Fetele au nevoie deseori de sprijin din partea prietenelor, scrie Allwomenstalk.com. Vor sa li se confirme ca arata bine, drept urmare merg la baie in grup deseori. Isi improspateaza machiajul, isi curata dintii, daca e nevoie, isi netezesc parul. Sunt lucruri pe care nu le poti face cand e un tip prin preajma!

2. Vorbesc despre baieti!

Mai ales daca e o intalnire dubla, e clar ca fetele merg la baie impreuna si ca sa schimbe pareri despre partenerii lor! Daca faci asta cu o prietena, e clar ca iti va spune cum i se pare noul tau iubit!

3. Vorbesc despre ce nu se poate vorbi la masa

Uneori, unele lucruri nu pot fi spuse la o masa dintr-un bar unde se afla multa lume. Daca nu te-ai mai vazut de mult cu prietena ta si are ceva sa iti spuna, o va face cand mergeti la baie! In niciun caz la o masa cu 10 oameni!

4. Barfesc

Chiar daca nu te lauzi cu asta, e adevarat, cel putin uneori! Barfa face parte din viata omului, femeie sau barbat! Schimbi o parere cu prietenele despre noua fata din grup sau faci o observatie. Nu trebuie sa fie neaparat ceva rautacios!

5. Asa s-au obisnuit

Fetele merg la baie impreuna, mai ales in adolescenta, pentru ca asa s-au obisnuit! Poate ca in liceu faceai asta ca sa nu te simti jenata cand mergi la baie si treci pe langa grupuri de baieti. Oricum mergeati toate, atunci cand era pauza intre orele de curs. Si te obisnuiesti asa. Ti se pare firesc, pana la un moment dat. E foarte posibil ca, odata cu maturizarea, sa nu se mai intample la fel.

6. In felul acesta au mai multa incredere in ele

Uneori, cei din jur pot fi rautaciosi. Iar fetele au intuitie si isi pot da seama dinainte ca sunt in pericol. Asa ca merg la baie in grup ca se se apere unele pe altele.

7. Au nevoie de ceva

Daca ai nevoie de ceva ce are prietena ta – sa zicem de un absorbant – in loc sa il muti dintr-o geanta in alta in club mai bine mergeti impreuna la baie. Corect?

In general, fetele merg la baie impreuna pentru ca asa se simt mai bine. De obicei, aceasta nevoie de siguranta si grup se atenueaza in timp. Cand o femeie se simte mai stapana pe sine si mai increzatoare, nu mai are nevoie de protectia grupului. Cel putin nu si cand merge la baie!

Acum ca ai descoperit care sunt explicatiile acestui fapt, afla si Care sunt calitatile unei femei puternice si cum le poti avea si tu.

FOTO: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!