e timpul pentru o schimbare femeie

Sigur, de multe ori e mai usor sa dai sfaturi bune celorlalti, dar dificil sa le urmezi tu insati. E bine insa sa intelegi ca exista momente cand e timpul pentru o schimbare, chiar daca iti e greu sa accepti realitatea.

Uneori, pentru binele tau si gandind in perspectiva, trebuie sa tragi aer in piept si sa admiti cand esti pe o calea gresita si ca e timpul pentru o schimbare. Editorii de la elitedaily.com au alcatuit o lista cu situatii in care trebuie sa te opresti, sa analizezi ceea ce ti se intampla si sa iei o hotarare pentru viitor! Indiferent cat de greu iti va fi pe moment, fii sincera si cu timpul vei vedea ca a fost o decizie buna!

E timpul pentru o schimbare? Spune STOP!

1. Cand ai tot ce ti-ai dorit si totusi nu esti fericita. Inceteaza sa faci doar ce se asteapta ceilalti si gandeste-te la ce vrei tu, de fapt. Esti singura care suporta consecintele, asa ca ai grija sa-ti fie bine! Nimeninu traieste in locul tau asa ca stabileste-ti prioritatile reale!

2. Cand o prietenie sau o relatie da semne ca e „consumata“. Doar pentru ca esti implicata de mult timp intr-o legatura cu cineva, dar totusi simti ca lucrurile s-au sfarsit, nu e o idee buna sa amani sa pui punct. Pe masura ce trece timpul, va fi din ce in ce mai rau.

Cand e timpul pentru o schimbare?

3. Cand alimentatia ta e scapata de sub control. Sigur, e normal sa iti permiti mici rasfaturi din cand in cand, dar daca ai o dieta necontrolata, vei suferi pe termen lung. Gaseste un echilibru intre alimentatie si sport si pastreaza-l!

4. Cand nu obtii cele mai bune rezultate la job, desi ai muncit mult. Este vorba despre timp si efort, dar si despre perseverenta ta. Nu renunta la idealuri si continua sa faci ce stii mai bine, cat mai bine posibil!

Situatii cand e timpul pentru o schimbare

5. Cand esti cu cineva care te face fericita, dar nu vezi un viitor impreuna. Poate te-ai regasit la un moment dat in situatia in care te-ai atasat de o persoana cu care, din pacate, nu se poate lega o relatie pe termen lung. Bucura-te de ce ai, dar nu prelungi agonia. Nu va risipiti timpul!

6. Cand cineva te raneste. Uneori, e mai bine sa admiti fata de tine insati ca esti vulnerabila. Esti om si e normal sa ai slabiciuni si momente mai sensibile.

Nu mai vrei sa fii singura? E timpul pentru o schimbare

7. Cand realizezi ca esti singura doar pentru ca ti-e mai comod asa. E greu sa admiti ca nu ai un iubit nu pentru ca nu ai avea timp sau pentru ca esti prea timida, ci pentru ca e mai usor sa nu-ti asumi responsabilitatea unei relatii.

8. Cand orgoliul te tine departe de oportunitatile de cariera. Uneori, trebuie sa faci concesii si sa analizezi situatiile in care mandria risca sa iti incurce socotelile la job. Nu te sfatuim sa faci compromisuri de care sa-ti fie rusine ulterior, insa iti sugeram sa nu lasi orgoliul sa iti afecteze serviciul.

Ai idealuri nerealiste? E timpul pentru o schimbare!

9. Cand asteptarile nu se ridica la nivelul realitatii. Nimic nu e vreodata perfect si e de preferat pentru tine sa iti setezi idealuri realiste, pentru a nu fi dezamagita.

10. Cand te folosesti de viata virtuala pentru a capata incredere in tine. Nu te lasa influentata de cati prieteni ai pe Facebook sau de cati oameni te urmaresc pe retelele de socializare, pentru ca ei nu inseamna prea mult, in definitiv. Oamenii care conteaza pentru tine cu adevarat sunt aceia care fac parte din viata reala si cu care imparti momentele speciale.