Noul an ne promite mai multe sanse de reechilibrare, de regasire, de revenire pe fagasul obiectivelor personale si sociale. In horoscopul anului 2018, astrologul Ada Cocos scrie, pe eastrolog.com, ca vom avea posibilitatea sa ne adaptam la schimbarile care au avut loc in plan personal, profesional, social. Trebuie sa fim atente la dorinta de a descoperi ce se ascunde in spatele evenimentelor de fiecare zi. Partea buna este ca ne va spori capacitatea de a vedea in profunzime.

Horoscopul anului 2018 promite un echilibru intre ceea ce dam si ceea ce primim

In horoscopul anului 2018, perioadele in care Mercur are un mers aparent retrograd sunt foarte bune pentru a ne reorganiza si pentru a ne cauta resurse noi. In aceste perioade se recomanda sa ne cenzuram impulsivitatea, desi creativitatea si dorinta de actiune si de afirmare ne dau ghiont. Nu este indicat sa semnam contracte, sa parafam documente sau sa incheiem intelegeri verbale, fiindca predispozitia spre neintelegeri, certuri si reactii impulsive este foarte mare.

Horoscopul anului 2018 promite un echilibru intre ceea ce dam si ceea ce primim – atat la nivel personal, cat si la nivel colectiv