Desi ne aflam la inceput de an, horoscopul dragostei pentru anul 2017 anunta foarte multe schimbari pozitive pe plan sentimental. Indiferent daca esti implicata intr-o relatie sau esti in cautarea jumatatii, astrele te asigura ca vei avea foarte multe motive sa zambesti, scrie bustle.com.

Horoscopul dragostei pentru anul 2017 anunta ca va fi un an foarte bun pentru multi nativi, iar 2017 ar putea fi declarat anul iubirii si implinirii sentimentale!

Aproape pe tot parcursul anului, Jupiter (planeta oportunitatilor) se va afla in zodia Balanta (semnul mariajului si al relatiilor). Asadar, per total, anul 2017 va fi unul foarte bun pentru nativii care vor sa aiba o viata sentimentala implinita.

Spre deosebire de anul 2016, anul 2017 va fi mult mai calm si mai relaxat in ceea ce priveste viata sentimentala, iar acest lucru este mentionat si in horoscopul chinezesc pentru anul 2017.

Horoscopul dragostei pentru anul 2017: se anunta schimbari pozitive

Horoscop

Berbec

Anul 2016 a fost mult prea incarcat pentru tine si nu prea ai avut timp sa te gandesti la o relatie. Cu toate acestea, situatia ta se va schimba complet in 2017. Vei avea posibilitatea sa cunosti foarte multi oameni noi si sunt sanse destul de mari sa intalnesti barbatul potrivit pentru tine. Nu te forta sa refuzi unele invitatii in oras si fii deschisa catre orice experienta. Vestile sunt bune si in cazul in care esti implicata intr-o relatie, asa ca anul acesta poti sa stai linistita.