In prima luna a anului ce bate la usa, pozitia lui Uranus va fi una destul de echilibrata, ceea ce inseamna ca, la nivel general, nu vor avea loc evenimente neasteptate sau probleme care nu vor putea fi rezolvate usor. Horoscopul lunii ianuarie 2017 anunta ca va fi o perioada promitatoare pentru foarte multe zodii, vor aparea noi oportunitati si vor exista mai multe situatii favorabile, scrie gotohoroscope.com. 

Totodata, planetele Venus si Mercur au un rol important la inceputul anului, iar foarte multi nativi vor avea posibilitatea sa isi faca ordine in ganduri, sa clarifice probleme mai vechi sau sa se implineasca din punct de vedere sentimental.

Horoscopul lunii ianuarie 2017 anunta ca va fi o perioada fructoasa si pentru nativii care vor sa isi seteze noi obiective de viitor sau care au de finalizat proiecte mai vechi. Accentul va fi pus pe comunicare in aceasta perioada, iar situatiile vor varia de la caz la caz. Este posibil sa apara si unele schimbari, insa horoscopul lunii ianuarie 2017 anunta ca va fi un inceput promitator pentru foarte multe zodii.

Horoscopul lunii ianuarie 2017

Horoscop

Berbec

Te poti astepta la cresteri financiare substantiale in luna ianuarie 2017, insa este posibil sa te confrunti cu probleme in familie sau in viata personala. Per ansamblu, se anunta o perioada destul de buna pentru tine, ceea ce inseamna ca iti va fi mult mai usor sa iti organizezi timpul, sa finalizezi toate proiectele pe care le ai in desfasurare sau sa iti impui mai usor punctele de vedere in fata unor persoane influente. Nu va fi o intamplare faptul ca vei reusi sa avansezi destul de repede la serviciu sau ca vei reusi sa obtii unele beneficii, asa ca nu ezita sa profiti la maximum de inceputul de an.

In ceea ce priveste viata sentimentala, horoscopul lunii ianuarie 2017 nu anunta o perioada dinamica, ceea ce inseamna ca vei fi nevoita sa faci mai multe eforturi pentru a obtine ce iti doresti. Cu toate ca iti va fi destul de greu sa comunici deschis cu partenerul de cuplu sau sa eviti unele situatii mai putin placute, astrele te incurajeaza sa dai dovada de mai mult curaj si sa incerci sa nu iti pierzi interesul. In cazul in care nu esti implicata intr-o relatie serioasa, horoscopul lunii ianuarie 2017 anunta ca este posibil ca incercarile tale sa nu fie in zadar, insa este posibil sa ai parte si de cateva dezamagiri.