Conjunctura astrala nu se arata foarte binevoitoare in primele doua decade din iulie 2017. Nivelul de agitatie, stres si turbulente pot atinge cote alarmante.

Toti nativii au parte de actiune in a doua luna a verii, dar mai ales semnele cardinale se confrunta cu provocari de toate felurile. Pot aparea conflicte, lupte pentru putere, cataclisme naturale, situatii de criza. Din fericire, judecata functioneaza, iar in multe situatii comunicarea poate fi profitabila sau chiar salvatoare. Totusi, recomanda astrologul Mihaela Dicu, deciziile mari trebuie cantarite cu grija. Una peste alta, vom avea parte de o luna mixta: agitata si presarata cu incidente, dar si aducatoare de impliniri.

Horoscopul lunii iunie 2017 – Ne asteapta o luna dinamica, plina de actiune si evolutie

Berbec

Pe plan sentimental luna iulie 2017 este favorabila nativilor in aceasta zodie. Chiar daca mai sunt de trecut mici hopuri, sansa este de partea ta, oferindu-ti intalniri fericite, momente romantice si alte intamplari care-ti bucura sufletul. Perioada este provocatoare din punct de vedere erotic. Pe plan profesional, luna iti stimuleaza spiritul competitiv si intreprinzator. Negociezi, semnezi contracte, aliante sau colaborari. Pentru toate se cer rabdare si o evaluare corecta a deciziilor.