In prima luna a verii lucrurile se misca repede, sunt in continua schimbare, iar cine se poate adapta situatiilor si poate tine pasul, are de castigat. Daca este mai lent si inflexibil, va fi derutat si ineficient, spune astrologul Mihaela Dicu.

Perioada nu este lipsita de pericole, excese, conflicte, si exista risc de decizii gresite. Din fericire, Venus se afla intr-un semn fix, in Taur, ceea ce inseamna ca toti nativii au capacitatea de a vedea partea frumoasa a lucrurilor si de a trece mai usor peste greutati.

Horoscopul lunii iunie 2017 – Asteapta-te la vesti bune, dar si la situatii neprevazute si provocari

Berbec

Inceputul de luna poate sa-ti aduca o surpriza, o rasturnare de situatie sau o schimbare. Poate fi vorba despre intrarea sau iesirea brusca dintr-o relatie. Apar preocupari practice sau financiare, iar acest lucru poate diminua romantismul. Nu in zadar, pentru ca nativii zodiei Berbec sunt avantajati pe plan financiar. Acestia observa o crestere a castigurilor si se bucura de cadouri sau de alte avantaje materiale. Mare atentie la sistemul nervos, pentru ca luna este una foarte solicitanta!