Horoscopul lunii octombrie 2016 anunta ca va fi o etapa buna pentru foarte multe semne zodiacale. Singura exceptie, probabil, o vor face semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator), care, aparent, vor avea unele dezavantaje in aceasta perioada, scrie gotohoroscope.com. 

Semnele de pamant vor avea o perioada foarte buna si se vor bucura de influenta planetei Mercur, care se afla la dispozitia lor. Va fi o perioada buna si pentru semnele de foc si semnele de apa. Luna aduce foarte multe vesti bune pentru acesti nativi si le ofera posibilitatea sa ia cateva decizii importante in aceasta perioada.

In general, horoscopul lunii octombrie 2016 anunta o perioada interesanta, in care foarte multe semne zodiacale vor avea parte de situatii favorabile.

Horoscopul lunii octombrie 2016. Se anunta o etapa buna

Horoscopul lunii octombrie 2016

Berbec

Pentru persoanele nascute in zodia Berbec, horoscopul lunii octombrie 2016 anunta ca va fi o perioada destul de ambigua, desi nu vor avea de-a face cu foarte multe situatii neplacute si nu se vor confrunta cu probleme neasteptate. Saturn va avea o influenta destul de puternica in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca se poate numi “responsabil” pentru foarte multe situatii cu care se vor confrunta persoanele nascute in zodia Berbec. Deciziile in graba si interventiile neplanificate nu sunt recomandate in aceasta perioada, insa scopurile pot fi atinse destul de usor.

Legat de activitatea profesionala, Berbecii trebuie sa se puna la punct cu unele situatii si sa incerce sa nuanteze acolo unde cred ca au sansa de succes. Este o perioada in care pot invata ceva nou sau in care pot face unele progrese. Cat despre viata sentimentala, astrele anunta ca va fi o perioada mai calma pentru nativii din Berbec, ceea ce inseamna ca va fi o luna mai relaxata, in care vor avea ocazia sa ia cateva decizii de viitor, sa se implineasca pe plan sentimental sau sa rupa o relatie toxica.