Horoscopul lunii septembrie 2016 este marcat de o eclipsa de soare si una de luna, trecerea lui Jupiter din Fecioara in Balanta si incheierea ciclului retrogadarii lui Marte. Toate acestea arata ca aceasta luna va fi plina de evenimente importante si intamplari neasteptate, scrie eastrolog.com. 

Eclipsa de soare din data de 1 septembrie va provoca o stare de confuzie si putin stres, iar eclipsa de luna din data de 16 septembrie pare sa aiba tendinte similare. Cu toate acestea, schimbarile care apar in aceasta luna aduc nu doar noi provocari, ci si foarte multe lucruri bune.

horoscopul lunii septembrie 2016 pentru zodia Berbec

Horoscopul lunii septembrie 2016

Berbec

Horoscopul lunii septembrie 2016 este marcat de intrarea lui Jupiter in casa cuplului, unde va sta pana in luna octombrie 2017. Acest lucru inseamna ca vei avea foarte multe oportunitati in ceea ce priveste viata sentimentala. Daca esti implicata intr-o relatie, Jupiter va favoriza planul sentimental si este posibil sa apara in discutie casatoria sau copiii.

In schimb, daca nu esti implicata intr-o relatie, Jupiter te va ajuta sa iei cateva decizii bune si sa fii mai deschisa la oportunitatile care iti ies in cale. Horoscopul lunii septembrie 2016 aduce cateva schimbari si pe plan profesional, ceea ce inseamna ca vei avea posibilitatea sa iti schimbi locul de munca, sa primesti o marire de salariu sau sa incepi noi proiecte de viitor. Problemele de sanatate nu intra in discutie in aceasta luna, asa ca nu este cazul sa-ti faci griji la acest capitol.