Indeplinirea dorintelor prin puterea gandului.

Indeplinirea dorintelor prin puterea gandului nu e doar un mit, dar nu e nici magie! Trebuie sa te concentrezi asupra a ceea ce iti doresti cel putin cinci minute pe zi, alungand orice alte ganduri! E un fel de meditatie, care te va ajuta, in timp, sa pui la punct un plan pe care sa il urmezi!

Sigur stii desenele cu “Lampa lui Aladin”, in care duhul din lampa il ajuta cu un simplu gand pe Aladin sa isi indeplineasca orice dorinta. Indeplinirea dorintelor prin puterea gandului, in zilele noastre, nu e ceva atat de simplu si de magic cum este in povesti. Dar, totodata, indeplinirea dorintelor prin puterea gandului nu e imposibila, daca asta inseamna determinare si efort! De fapt, puterea sta in tine si doar tu o poti folosi pentru a-ti atinge scopul, scriu cei de la Psitek.net.

Daca uneori te simti incapabila sa schimbi lucrurile neplacute din viata ta si esti descumpanita, poate ca e momentul sa inveti sa iti folosesti puterea gandului. Vei ajunge sa fii constienta ca ai, in interiorul tau, puterea de a face extrem de multe lucruri!

Cum sa ajungi la indeplinirea dorintelor prin puterea gandului

Toate dorintele normale pot fi indeplinite. Desigur, nu o sa castigi la loterie daca inchizi ochii si iti doresti asta! Indeplinirea dorintelor prin puterea gandului se refera la faptul ca poti deveni mai buna si mai activa, ca poti lupta pentru indeplinirea dorintelor tale si, astfel, vei reusi!

In liniste, poti deveni constienta ca exista “ceva” care transcede gandurile si care este mai puternic decat cuvintele. Uneori, cuvintele te pot distrage de la concentrarea puterii mintii catre scopul sau dorinta ta.

De fapt, ce trebuie sa faci? Sa devii mai constienta de faptul ca tu depinzi de tine si ca poti sa rezolvi orice problema, daca esti atenta, concentrata si gandesti pozitiv! Atat timp cat tu crezi in tine, vei fi inconjurata de lucruri bune! E ca si cand Universul ar lucra in favoarea ta! Ajutorul iti poate veni de oriunde vrei: din credinta, din meditatie, din dragostea celor dragi. Important este sa iti gasesti aliatul potrivit si sa crezi in tine!

Cum sa gandesti ca sa iti indeplinesti dorintele

Prin puterea concentrarii, poti obtine ceea ce iti doresti, dupa pofta inimii. Pentru ca alegi, constient sau nu, sa fii invingatoare sau invinsa. In primul rand, este important sa creezi o imagine mentala despre ceea ce vrei sa obtii. Dupa ce ai acest gand bine format in minte, vei incepe sa acumulezi ganduri similare, care sa ajute la indeplinirea lui. Ele vor creste si se vor inmulti treptat, vei incepe sa te gandesti tot mai mult si mai constructiv la lucrul pe care ti-l doresti.

Daca ai un plan sau o dorinta importanta, gandeste-te la ea cel putin cinci minute pe zi! Concentreaza-te asupra ei si ai incredere ca ti se va indeplini! Indeparteaza din minte toate obstacolele care ar putea impiedica indeplinirea ei. Daca simti nevoia, scrie pe hartie ce gandesti – gandurile tale pozitive. Vei vedea ca vei fi din ce ince mai constienta ca poti reusi, iti vei face noi planuri, iti vor veni idei noi si vei gasi metode prin care sa iti indeplinesti dorinta! Dupa aceea, vei fi pregatita sa actionezi si sa obtii ceea ce vrei. Depune efortul necesar si in gand si in planul real si vei reusi!

FOTO: Guliver

Citeste si: Ghid de meditatie pentru incepatori.