Indicii clare ca te insala. Sigur le stii!

Simti ca nu te mai iubeste si incerci sa gasesti cateva indicii clare ca te insala? Pana afli adevarul, fii diplomata si nu actiona impulsiv! Acuzandu-l fara dovezi, risti sa devii personajul rau in povestea voastra. Exista posibilitatea ca el sa nu fie vinovat. Analizeaza-i gesturile si activitatile de peste zi, dar subtil, si abia cand esti sigura de ceva, il poti trage la raspundere. Fii desteapta!

Se prea poate sa aiba o perioada dificila si de aceea nu-ti mai acorda toata atentia lui. Dar este plauzibila si varianta ca iubitul tau vrea sa iasa usor, usor din peisaj, fara sa-i pese de sentimentele tale. Ca sa-ti dai seama in ce etapa a relatiei va aflati, afla care sunt acele indicii clare ca te insala si fugi din calea hotului de inimi.

Sex din ce in ce mai rar

De la un timp cauta motive sa nu se mai apropie de tine? Incepe sa se planga de dureri de cap, de oboseala, de multe lucruri de facut intr-un timp scurt si, in plus, tu nu mai esti asa intelegatoare cum erai la inceput? Taci, nu sari din prima la atac, dar nu-i semn bun.

Indicii clare ca te insala: se fereste sa-i vezi corespondenta

Si-a schimbat parolele, cand trimite SMS-uri se retrage in alta camera si cand raspunde la telefon are un ton suspect. Este galant si incearca sa fie politicos, desi cu colegii lui nu are de ce sa fie asa. Cand te apropii de el, sa vezi cu cine vorbeste, devine iritat si incearca sa-ti gaseasca ceva de facut? Nu-l scapa din ochi!

Iti povestete despre o colega noua

Stii sentimentul acela cand cunosti pe cineva interesant si simti nevoia sa spui tuturor despre el? Iubitul tau are o noua colega la serviciu si e tare incantat de ea, altfel nu ti-ar spune si tie orice detaliu mai afla despre ea.

Problema e ca se intalneste cu ea si la sala de fitness, si cand merge sa-si spele masina, si cand se duce pana la Mega Image. De parca nu e de ajuns ca o vede toata ziua la serviciu!

Se crede Houdini

Ai momente din zi cand nu dai de el. Nu raspunde la telefon, nu e la serviciu si nici la o bere cu baietii. Stii asta de la iubitele lor. Si atunci? Sa crezi scuza cu descarcatul telefonului? De cate ori pe saptamana e prea mult? Cand apar asa multe intrebari, trebuie sa te gandesti serios la viitorul relatiei voastre.

Prietenii lui se comporta ciudat

De cele mai multe ori, barbatii se apara indiferent cat de bine se inteleg. Sunt putine cazurile cand un amic afla ca iubitul tau te insala si vine sa-ti spuna. Daca vezi ca prietenii lui te evita si se uita la tine compatimitor, pregateste-te de ce este mai rau.

Nu mai incape indoiala, iubitul tau cauta atentia alte femei. Te intrebi cu ce ai gresit? De ce insala oamenii, de fapt?

Foto: Guliver