infidelitatea femeii in casatorie

Infidelitatea femeii in casatorie este intens discutata. S-au emis teorii conform carora femeia insala daca ii lipseste confortul emotional si aprecierea sau conform carora femeia maritata este infidela pentru ca nu este satisfacuta sexual. Si de curand au inceput sa apara teorii care arata ca femeia insala si emotional, nu doar fizic.

Femeile si barbatii interactioneaza mereu, in ciuda chimiei sexuale ce ar putea sa apare intre ei. La job, in statia de transport in comun, la doctor, pe strada, la sala de sport. Despre barbati s-a tot spus ca in masura in care cauta apropierea de o femeie doresc mai mult decat o prietenie. Insa pot femeile sa fie doar prietene cu barbatii si sa ramana fidele in mariaj? Iata ce am aflat de pe Your Tango.

E minunat, desigur, sa ai prieteni de ambele sexe. E minunat sa te simti confortabil alaturi de un barbat care nu-ti este sot sau iubit, ci doar amic, insa, daca prietenia trece hotarul si intervin emotiile, infidelitatea femeii in casatorie este posibila.

Atunci cand esti alaturi de un barbat care te “tenteaza” sa treci aceasta limita, care iti poate compromite casnicia, intreaba-te urmatorul lucru: “Este acest om prietenul casniciei mele? Sau este un om cu care interactionati atat tu, cat si sotul tau, dar care va poate pune iubirea in pericol?”.

Daca nu esti sigura de prietenia acestui barbat, e cazul sa iei masuri. Si daca ti se pare ca s-au depasit anumite limite, e cazul chiar sa vorbesti cu sotul tau. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa iti dai seama daca barbatul prieten este prieten cu adevarat sau un factor de risc!

Infidelitatea femeii in casatorie apare cand nu se respecta urmatoarele:

  1. Sotul tau trebuie sa se simta confortabil in preajma lui

Nu e necesar sa fie prieteni buni, insa e necesar ca sotul tau sa se simta confortabil in preajma acestui barbat, daca iti este prieten.

  1. Acest nou prieten trebuie sa-si doreasca sa creeze o legatura cu sotul si cu familia ta

Prietenul tau trebuie sa isi doreasca sa aiba o conexiune cu sotul si familia ta. Nu doar pentru a petrece mai mult timp cu tine, dar fiind cu adevarat interesat sa faca parte din viata ta.

  1. Infidelitatea femeii in casatorie apare cand exista secrete

Nu spune secrete si nu primi secrete in comunicarea voastra. Tot ce vorbesti cu prietenul tau trebuie sa fie cunoscut sotului. Daca te intalnesti accidental cu acest prieten, este normal si indicat sa iti anunti sotul ca s-a intamplat.

Domnilor, daca cititi, puteti fi siguri de infidelitatea femeii in casatorie daca nu va spune ca s-a intalnit intamplator cu un amic. Nu e necesar sa fie aventura inca, poate fi si inselat emotional.

  1. Nu iti barfi sotul cu prietenul de familie

Prietenia ta cu un barbat nu trebuie sa presupuna in niciun caz discutii despre defectele sotului tau.

  1. Nu asculta de rau

De asemenea, nu asculta detaliile vietii private ale prietenului tau.

  1. Fara calitati “speciale”

Niciodata nu ii spune prietenului tau “Iti spun tie asta pentru ca sotul meu niciodata n-ar intelege”. Nu da de inteles ca amicul tau te apreciaza in feluri in care sotul tau nu o face.

  1. Fara a discuta detaliile din viata ta sexuala

Nu e indicat sa iti discuti viata sexuala cu prietenii! Viata sexuala ramane in dormitor. Evita situatiile care pot sa aduca in discutie intimitatea sexuala.

  1. Minimizeaza ritualurile

Nu e normal sa ai anumite obiceiuri pe care le faci doar cu prietenul tau. Sigur, poate va uitati la un serial impreuna o data la o saptamana. Insa, daca aveti un ritual in fiecare dimineata, ceva e in neregula.

  1. Ramai treaza

Nu bea prea mult chiar daca ai trecut printr-o cearta cu sotul. Se poate dezvolta o falsa intimitate atunci cand alcoolul doboara inhibitiile. Si un moment de vulnerabilitate poate aduce in discutie infidelitatea femeii in casatorie.

  1. Fii atenta la emotiile tale si la ceea ce simti

Daca incepi sa simti ceva mai mult fata de acest barbat sau daca acest prieten iti arata ca are sentimente fata de tine, neaparat intrerupe orice conexiune cu el.

Sigur, traim intr-o societate in care barbatii si femeile pot avea relatii de prietenie, insa de multe ori cand sunt depasite limitele, poate aparea infidelitatea femeii in casatorie. Vorbim de cazuri in care barbatul acela nu este casatorit si el la randul lui. Atunci ambii se fac vinovati.

Citeste si: S-a intamplat: l-ai inselat. Cum ii marturisesti?

Foto: Guliver