inseli partenerul

Daca e sa te intrebe cineva, tu esti sigura ca nu iti inseli partenerul si pari sigura pe tine. Poate ca nu mergi in dormitor cu un alt barbat, dar tot simti nevoia sa faci schimb de mesaje cu el, fie un coleg de serviciu sau un prieten, si ajungeti sa „glumiti“ pe teme cu tenta sexuala. Ei bine, esti infidela emotional.

Tehnologia a facut ca infidelitatea sa fie mai la indemana. In cateva secunde trimiti un mesaj erotic si cateva poze sexy. Inseamna ca iti inseli partenerul daca flirtezi online? Este sextingul o metoda de a fi infidela?

Discutiile despre infidelitate sunt sensibile pentru toata lumea. Nimeni nu vrea sa se gandeasca la posibilitatea ca partenerul sa fie infidel. Insa, uneori, acet subiect este de neevitat. Cu atat mai mult cu cat exista si infidelitatea virtuala.

Este infidelitatea virtuala reala? Este sextingul o forma de a nu fi loiala iubitului tau? Iti inseli partenerul cand trimiti poze sexy sau mesaje erotice?

Nimic mai delicat ca aceste topicuri cand vine vorba de infidelitate – sexuala sau emotionala. Si, pana la urma, in fiecare cuplu se stabileste unde se trage linia.

Daca ai constatat ca partenerul tau este un infidel in serie, cel mai bun sfat este sa il parasesti. Atunci cand increderea se destrama e greu de construit un viitor.

Iti inseli partenerul cand trimiti mesaje sexy?

Unii ar spune ca a insela are o conotatie fizica. Daca nu s-a ajuns la sarut sau act sexual, atunci nu s-a ajuns la infidelitate. Si totusi, daca apelezi la sexting conteaza?

Desi persoanele ce insala emotional ar putea argumenta ca nu s-a produs nicio indifidelitate, sextingul este intr-adevar o metoda prin care iti inseli partenerul.

De ce iti inseli partenerul daca faci sexting

  • Pentru ca tradezi increderea

Daca inseli increderea partenerului de cuplu, aveti o problema! Acest tip de comportament virtual implica infidelitate. Daca trimiti poze sexy altui barbat inseamna ca iti inseli partenerul.

  • Pentru ca esti implicata emotional iti minti partenerul

Este o diferenta semnificativa intre a simpatiza pe cineva si a actiona asa incat sa atragi atentia persoanei de care esti atrasa. Mai devreme sau mai tarziu, se va ajunge la infidelitate fizica.

  • Stabilesti o relatie de intimitate cu altcineva

Doar pentru ca cineva nu face sex cu cineva nu inseamna ca nu exista intimitate. A-ti arata calitatile fizice prin poze atragatoare, via sms sau mail, este o violare a increderii iubitului tau.

  • Sextingul se face cu intentia de a se ajunge la finalitate

Daca o persoana trimite poze sexy sau mesaje erotice altei persoane se intampla fie inainte de actul fizic, fie dupa ce au facut sex. Fie pentru a cuceri sau seduce, fie pentru a mentine erotismul.

Daca faci sexting cu un alt barbat, incerci sa planifici – chiar si ipotetic – un moment de intimitate cu acel barbat. Acest tip de comportament nu are cum sa fie benefic pentru realatia de cuplu si va duce intr-un final la infidelitate.

  • Pentru ca ascunzi acest lucru de iubitul tau

Daca vorbesti prin mesaje cu un alt barbat, exista insinuari si iti vine sa ascunzi dialogurile de iubitul tau, fii sigura ca iti inseli partenerul.

Doar pentru ca nu sunteti in aceeasi camera, in acelasi pat, nu inseamna ca nu inseli. Te simti vinovata ca trimiti poze sexy? Te simti vinovata ca ascunzi mesajele dintre tine si un alt barbat? Atunci sigur iti inseli partenerul!

Daca iubitul tau schimba mesaje erotice cu alta femeie

Daca tu esti aceea care este inselata de iubit fie emotional, fie virtual, descopera mai jos ce ai de facut, conform specialistilor de la Love Panky.

  • Intreaba-l de ce face asta

Confruntarea nu lasa loc de povesti. Pur si simplu intreaba-l direct! Stii ce inseamna sextingul. Si meriti un raspuns. Intreaba-l de cand face sexting cu alta femeie si care este motivul pentru care este infidel, fie si virtual sau prin mesaje.

Afla detaliile ca sa intelegi mai bine ce face alaturi de cealalta femeie. Nu vrei sa tragi concluzii pripite! Vorbiti onest si spune-i de ce te doare comportamentul lui si afla de ce simte el nevoia sa fie infidel emotional.

  • Discutati despre faptul ca este infidel

Discutati despre infidelitate. Sextingul este o metoda de a insela? Decideti voi doi unde sa trageti linia in relatia voastra de cuplu.

  • Hotaraste-te daca il vei ierta sau nu

Daca partenerul ti-a distrus increderea in el si in iubire sau in viitorul relatiei voastre, va fi greu sa continuati. Insa, in functie de legatura voastra, puteti totusi sa salvati relatia, dupa ce discutati toate aspectele impreuna.

Este la latitudinea voastra. Iertarea si impacarea variaza in functie de cuplu. Insa, daca totusi decizi sa il ierti ca te-a inselat, atunci iarta-l! Nu aduce in discutie faptul ca te-a inselat in certurile si conflictele viitoare!

  • Cauta ajutor!

Vei vrea sa-ti tii prietenii si familia aproape, cand treci prin clipe atat de grele. Cere sfaturile apropiatilor, lasa-i sa-ti ofere un umar pe care sa plangi. Pastreaza-i aproape de tine si dupa ce te-ai despartit de iubitul care te-a inselat, daca e cazul. A fi inselat este o trauma emotionala puternica si vindecarea este un proces indelungat.

  • Uneori, despartirea poate fi singura solutie…

Pana la urma, despartirea poate fi ultima solutie daca iubitul te-a inselat. Daca iubitul ti-a fost infidel emotional, virtual sau sexual, atunci nu merita respectul tau si nu te respecta.

Citeste si: 6 factori ce declanseaza infidelitatea emotionala

Foto: Guliver