Iubeste-ti corpul ca sa fii mai fericita

Petreci multe ore judecadu-ti defectele? Multe femei tind sa ignore nevoile corpului de hrana si odihna si isi urasc formele. Astfel acumuleaza frustrari! Iubeste-ti corpul si invata cum sa te placi urmand solutiile de pe mindbodygreen.com.

Corpul tau este extrem de important: va reactiona exact asa cum te porti cu el! Nu te mira daca iti e rau cand tii diete drastice sau cand nu faci miscare! Iubeste-ti corpul: o alimentatie corespunzatoare si sportul constant sunt “prietenele” cele mai bune ale corpului si odata ce el se simte bine si starea ta de spirit va fi pe masura!

Invata de la femeile care se iubesc si sunt confortabile cu propriul trup cum sa faci si tu acelasi lucru si sa nu iti mai tratezi corpul ca pe un dusman!

Iubeste-ti corpul: Solutii pentru iubirea de sine

Iubeste-ti corpul – 1. Vorbeste-ti frumos. Sigur, consumul de legume si fructe este un element necesar in rutina ta alimentara, dar o dieta corespunzatoare nu-ti garanteaza si increderea in tine!
Inchipuie-ti cat de buna trebuie sa fie senzatia de a fi multumita de tine insati, iar primul pas pentru a realiza acest lucru este sa te uiti in oglinda si sa te admiri, evitand pe cat posibil sa te critici! Omul din oglinda nu e un dusman, ci cel mai bun prieten!

Iubeste-ti corpul – 2. Asculta-ti corupul. Prin natura noastra, suntem predispuse fluctuatiilor de dispozitie, de energie si de productivitate, ceea ce de multe ori poate fi frustrant. Intr-o saptamana te poti simti puternica, iar in alta foarte obosita.
In loc sa te ingrijorezi, poti sa faci ceva distractiv, care sa te invioreze, iar atunci cand te simti cu adevarat extenuata, nu-ti refuza o zi de odihna, pentru a-ti incarca bateriile.

Iubeste-ti corpul – 3. Respecta natura. Un factor important care intervine este menstruatia, cand nivelul hormonilor se schimba si asta te afecteaza in mod direct. Ideal este sa-ti intelegi cum functioneaza corpul tau si sa cooperezi cu el, nu sa te impotrivesti starilor naturale!

Iubeste-ti corpul – 4. Fa-ti placerile. Pentru a evita aparitia momentelor in care esti nemultumita de viata ta, incepi sa compensezi cu alte lucruri, precum o calatorie placuta, o mancare buna, orice iti face placere. Fa-ti tabieturi si mentine lucrurile care iti aduc bucurie constant!

Iubeste-ti corpul – 5. Alege mancarea cu grija. In momentele dificile, esti tentata sa nu mai fii atenta la ce mananci si ce bei, facandu-ti un defavor major. Iubeste-ti corpul si nu-I hrani cu alimente nocive, care iti plac la gust, dar care iti afecteaza, pe termen lung, sanatatea!

Iubeste-ti corpul – 6. Fa pace cu tine. Oamenii sunt fiinte extrem de complexe, existand o relationare intre minte, corp si spirit. Daca unul dintre aceste trei elemente nu functioneaza normal, celelalte au de suferit. Femeile care isi iubesc corpul sunt constiente ca acest lucru nu depinde doar de anumite tipare, ci ca aceasta pornire vine din interiorul lor, odata ce se accepta asa cum sunt.