iubirea pentru femeile la 20 de ani

Iubirea pentru femeile la 20 de ani nu e un lucru tocmai serios. Mai o aventura aici, mai o intalnire la film pe colo. Mai o plimbare prin parc, mai o iesire cu fetele pentru ca “tipul ala de aseara a fost un porc”. Oricum ar fi, la aceasta varsta dintre adolescenta si maturitate, femeile se tem de relatii serioase. Am aflat de pe Elite Daily motivele pentru care iubirea pentru femeile la 20 de ani e pe lista, dar catre final!

Pentru ca o femeie sa aleaga un singur barbat, in ziua de azi, are nevoie de multe dovezi de dragoste. Orice relatie de cuplu presupune munca, dedicare si timp. Iar la 20 de ani, mai conteaza ceva – timpul pentru mine. Si conteaza foarte mult. Este perioada in care o femeie isi doreste sa stea cu ea si sa se cunoasca. Daca o femeie nu stie cine este, relatia va esua.

Iubirea pentru femeile la 20 de ani – relatie serioasa sau… ?

Iubirea pentru femeile la 20 de ani poate insemna o piedica in autocunoastere. Si pana la urma, de ce sa ai regrete cand poti afla ce iti doresti si ce te face fericita? De ce sa te arunci cu capul inainte intr-o relatie sau o casnicie cand de fapt te temi de o relatie serioasa? Dar, chiar asa, de ce te temi de o relatie serioasa cand ai 20 de ani? Iata 20 de motive pentru care iubirea pentru femeile la 20 de ani poate sa mai astepte!

 1. Nu ai acumulat destula experienta la capitolul “cunoscut barbati”. Cum ai putea sa alegi unul? Sa-l alegi pe acela?
 2. Nu ai trait si locuit singura.
 3. Nu stii mai exact cine esti… inca.
 4. Consideri ca ai petrecut prea putin timp cu prietenele tale si atunci iubirea pentru femeile la 20 de ani vine dupa ce ai batut orasul in lung si-n lat alaturi de fetele tale. Asa ca-n Sex and the City.
 5. Nu ai vazut lumea.
 6. Ai avut o relatie mai serioasa si inca nu ti-a trecut! Daca nu ti-ai revenit dupa o despartie nu intra in nicio alta relatie. Si asta e valabil la orice varsta!
 7. Ai fost ranita si dezamagita in trecut si nu mai vrei sa repeti experienta.
 8. Nu vrei sa te indragostesti si sa fie barbatul nepotrivit. Iar.
 9. Nu vrei sa iti pui toate ouale intr-un singur cos si sa te intrebi daca iarba e mai verde pe partea cealalta.
 10. «Hei, am 20 de ani! Vreau sa ma vad cu cat mai multi tipi!» Suna cunoscut? Mhm!

via GIPHY

Iata inca 10 motive pentru care iubirea pentru femeile la 20 de ani este ceva foarte indepartat

 1. Esti cam mofturoasa!
 2. Jobul tau de acum nu ti se potriveste, ba mai mult, urasti sa te duci la munca! Si-atunci de ce sa incepi o relatie serioasa in care sa investesti timp cand vei avea nevoie de toata energia sa gasesti jobul mult-visat?
 3. Ai avut o relatie de lunga durata si acum ai nevoie de timp cu tine.
 4. E posibil sa treci printr-o perioada nefasta in familie sau sa existe ceva probleme de sanatate care iti consuma timpul.
 5. Te intrebi daca tipul din fata ta, de la prima intalnire, este la fel si intr-o relatie de lunga durata sau se preface.
 6. Esti un amalgam de emotii si inca nu ti-ai dat seama de unde sunt fiecare.
 7. Iubirea pentru femeile la 20 de ani presupune sa nu te mai vezi si cu alti barbati. Esti gata sa renunti?
 8. Nu iti doresti ca inceputul relatiei sa treaca. Cu alte cuvinte, ai vrea mereu sa fie ca la inceput.
 9. Nu vrei sa te transformi intr-o femeie ce frange inimile barbatilor. Si daca stii ca nu esti gata, de ce sa incepi ceea ce nu poti termina?
 10. Nu vrei sa gasesti barbatul perfect tocmai pentru a rata sansa de a fi cu el pentru totdeauna pentru ca tu nu ai fost pregatita.

Lista de mai sus, de motive pentru care te temi de o relatie serioasa, exclusiva la 20 de ani, aduce in discutie o frica pe care o resimtim cu totii – femei si barbati, la orice varsta: teama de singuratate. Atunci cand toata lumea din jurul tau incepe relatii de lunga durata sau mariaje, e posibil sa te simti tare singura.

Dar si teama de a te implica, de a fi intima cu un barbat este reala. Un lucru iti spunem sigur: daca Mister Right intra in viata ta, o vei sti! Daca ai prea multe frici sau anxietati, daca te intrebi mereu “este acela sau nu?”, afla ca nu este! Asculta-ti mintea, dar urmeaza-ti si instinctul. Vei sti daca iubirea pentru femeile la 20 de ani este iubirea vesnica sau inca o relatie.

Citeste si: Dragostea: cum e la 20 de ani si cum e la 30 de ani.

Foto: iStock