iubitul nu e gata de o relatie serioasa

Iubitul nu e gata de o relatie serioasa, toata lumea stie asta, mai putin tu. Cu toate acestea, iti spune ca este cat se poate de pregatit pentru o iubire de lunga durata.

Cum iti dai seama ca partenerul tau actual nu e pregatit de o relatie pe termen lung? Am descoperit semnele ca iubitul tau e imatur in dragoste, pe Elite Daily.

Iubitul nu e gata de o relatie serioasa – 7 semne care il dau de gol

  1. Spune ca vrea o relatie cu tine, dar nu-i plac “titulaturile”

Da, te adora! Si nu mai poate dupa tine. Si se topeste de dorul tau. Dar, daca s-ar putea sa nu te introduca drept “prietena lui” sau “iubita lui” ar fi minunat! Ai auzit placa asta? E clar ca iubitul nu e gata de o relatie serioasa!

Sunt doar cuvinte. Insa cuvinte cu sens. Daca fuge de astfel de titulaturi oficiale, e cazul sa-ti vezi de drum. E genul de tip care nu stie de vrea si iti va umple viata de incertitudini. Ai nevoie de asta?

  1. Tocmai ce s-a despartit de fosta lui iubita

E posibil sa ii fi trecut daca era deja “plecat” din relatia anterioara inca dinainte ca ea sa se termine. Dar sigur iubitul nu e gata de o relatia serioasa daca abia ce s-a despartit de fosta. Vrei un barbat care stie ce inseamna dragostea, nu un tip care te foloseste de tine ca sa se vindece, nu?

Daca totusi vrei sa-i dai o sansa, lasa lucrurile usurel. Nu forta relatia!

  1. Este proaspat tatic

Are un bebe de cateva luni? Copilul acela are nevoie de atentia lui 100%. Si e normal sa fie prezent in viata sa. Deci sigur nu va avea timp de tine. Si daca e un tip de treaba asta va face! Va fi acolo pentru copilul sau!

  1. Nu are un job stabil si nici stabilitatea financiara

Sa iti pui finantele in ordine. Sa iti cauti un job stabil. Si sa iti indrepti atentia si energia intr-o relatie de cuplu noua? Daca e Superman, le poate face pe toate. Dar e clar ca iubitul nu e gata de o relatia serioasa daca nu are viata “aranjata”.

Vrei sa fii inca o responsabilitate pe lista lui? Da-i voie sa isi puna lucrurile in ordine.

via GIPHY

  1. Mama lui face ce vrea din el

E minunat sa dai de un barbat ce isi pretuieste parintii. Insa de la iubire si respect la “baiatu’ lu’ mama” e ceva drum de parcurs!

Sigur iubitul nu e gata de o relatie serioasa daca mama lui inca ii dicteaza fiecare aspect din viata sa. Are deja o femeie in viata lui. Nu va avea ochi pentru alta. Fugi! Acum!

  1. Este extrem de gelos!

Okay, putina invidie merge! Si o criza mica de gelozie e tolerabila. Dar daca e vorba de gelozie irationala, cu scandaluri si crize nejustificate, sigur iubitul nu e gata de o relatia serioasa!

De ce? Pentru ca o gelozie agresiva e semnul ca iubitul are probleme serioase cu controlul. Acus iti face program! Nu da voie nimanui sa-ti dicteze viata!

  1. Nu stie aproape nimic despre tine

Daca nu stie inca lucruri esentiale despre tine, iubitul nu e gata de o relatia serioasa cu tine. Si asta pentru ca nu poti fi sigura ca te accepta si cu bune si cu rele. Discutati serios. Comunicati deschis si onest. Si apoi mergeti mai departe sau nu!

Citeste si: Iubitul se simte presat sa te ceara in casatorie? Motivele care il sacaie.

Foto: Guliver