iubitul nu te satisface

Iubitul nu te satisface in dormitor? Si de cele mai multe ori adormi atat de frustrata ca nu ai avut orgasm incat iti vine sa ii spui ca e un amant nepriceput? Ei bine, am aflat de pe Love Panky cum sa ii spui subtil ca nu stie sa faca sex!

Cu siguranta e unul dintre cele mai “of, n-as vrea sa fac asta” sentimente. Cum care? Momentul in care efectiv nu mai poti si ii spui ca nu le are in pat. Fata barbatilor cand le spui asta te determina sa nu iti mai gasesti curajul de le marturisi ca nu sunt atat de buni pe cat credeau ei.

Iubitul nu te satisface? Ce e de facut?

Da, barbatii sunt mandri. Si totul e o competitie. E in ADN-ul lor sa fie cei mai buni. Si atunci cand iubitul tau face sex cu tine, e intr-o “lupta” cu fostii tai iubiti. Barbatii insa nu stiu un detaliu esential despre femei, cand vine vorba de activitate sexuala: vrem oragsm sau vrem intimitate. Ceva tre’ sa iasa!

Dar ce te faci daca iubitul nu te satisface sexual? Trebuie sa ii spui, nu? Si daca la “ai dat prost cu aspiratorul” mai merge o critica, la “nu stii sa faci sex” trebuie sa ai tact!

De ce sunt barbatii nesatisfacatori in pat?

Inainte de a-i spune ca nu e bun in pat, trebuie sa stii de ce iubitul nu te satisface. E necesar pentru ca barbatii nu vor admite niciodata ca nu fac ceva bine. Fiindca nu au idee ce fac bine si ce nu.

Chiar daca au avut numeroase partenere sexuale, barbatii nu stiu ce le provoaca femeilor un orgasm. Si mai mult, cred ca ce a funcionat cu una, merge la orice femeie. Si de aceea nici nu intreaba ce au de facut ca sa iasa cu tipete de placere.

Iubitul nu te satisface sexual – cum ii spui asta?

 • Nu ii spune

Multe femei aleg varianta asta. Si astfel ambii parteneri sunt nesatisfacuti si nefericiti. Poti incerca la o adica ceva vorbe murdare si mesaje sexy in pat, ca sa il conduci pe “drumul cel bun”.

 • Spune-i ce ar putea sa faca mai bine

Daca iubitul nu te satisface, nu i-o spune verde in fata ca e slab la asta. Spune-i insa ce ar putea face sa imbunatateasca viata sexuala. Foloseste fraze de genul “Stii ce mi-a placea si mai mult?”. Neaparat cu vocea de dormitor, da?!

 • Comentarii sexy de budoir

Cand face bine, spune asta! Spune ca asa iti place. Spune-i cat e de bun! Ai avut vreodata caine? E ca la catei si dresajul cu recompense sau laude. Si barbatilor le va ramane in minte ce si cand a fost bine.

 • Preia fraiele!

Daca iubitul nu te satisface, sugereaza-i un mic joc sexual. In care tu sa fii sefa si sa ii dai ordine ce si cum si unde sa faca. Daca nici asa nu invata…

 • Schimbati pozitiile sexuale

Nu iti place intr-o pozitie, spune-i sa schimbati! Incercati alte si alte pozitii.

 • Si daca nu functioneaza nicio metoda de mai sus, discutati deschis!

Exista cazuri in care barbatii nu se prind. Si atunci, ce e de facut? Doar n-o sa traiti amanadoi nesatisfacuti?! E cazul sa stai de vorba!

 • Spune-i ca nu are de ce sa se simta prost

Nu folosi voce agresiva si nu vorbi tare. Vorbeste ca si cum i-ai povesti ceva. Si neaparat stai de vorba in dormitor sau in orice caz acasa. Iubitul tau se va simti mai in siguranta.

 • Spune-i adevarul cu tact

Spune-i iubitului tau ca vrei sa ii spui ceva dar ca iti este teama ca il vei rani. Si mai spune-i ca va fi okaay totul. Si apoi, ca ai facut introducerea, treci la adevar!

Daca iubitul nu te satisface spune-i adevarul cu tact. Nu arunca un “esti prost in pat” sau “nu te pricepi deloc la sex”, ca nici n-o sa mai existe vreo intentie vreodata! Spune-i ca nu reusesti sa ai orgasm si ca te oferi sa ajuti.

 • Ai grija sa il calmezi si sa ii spui ca asta nu inseamna ca s-a sfarsit relatia

E necesar ca el sa stie ca asta nu va afecteaza relatia sau iubirea, ba dimpotriva, iti doresti sa fie mai bine pentru ca tii la relatia voastra de cuplu.

 • Invata-l cum sa devina mai bun!

Fiecare femeie e diferita asa ca daca iubitul nu te satisface, arata-i grafic si pe fata cum/unde/de ce/cat sa te atinga. Sigur stii ce iti place si ce te satisface. Sigur daca te masturbezi, atingi orgasmul in minute. Deci, arata-i si lui “harta” placerii tale absolute. Si neaparat lauda-l cand ii iese.

 • Niciodata nu mima orgasmul!

Oricat ti-ar fi de mila, oricat de mult il iubesti, oricat de mult n-ai vrea sa ii spui, niciodata, dar NICIODATA nu mima orgasmul! E ca si cum il premiezi ca nu te face sa te simti bine. Cum ar putea sti vreodata ce te duce pe tine la climax?

 • Spune-i cum iti place inainte sa o faceti

Ar fi optim sa ii spui inainte de a face sex ce iti place. Cuplurile nu stau de vorba atat de intim dar ar fi cazul. Face parte tot din conexiune si intimitate.

Daca iubitul nu te satisface sexual nu este sfarsitul lumii. Exista modalitati sa devina mai bun. Si solutia nu este sa te prefaci ca lucrurile sunt okay. Nici sa nu ii spui. Pana la urma e in joc relatia voastra!

Citeste si: Pozitii sexuale care favorizeaza placerea femeilor. Trucuri de la un sexolog!

Foto: Gulliver