Semne care iti arata ca iubitul tau are intentii serioase

Deseori, fara sa vrem, suntem atrase de barbati toxici, care sunt procupati de propriile interese si actioneaza numai in favoarea lor. Cu toate acestea, sunt cateva semne care iti arata ca iubitul tau are intentii serioase si merita dragostea ta, scrie elitedaily.com. 

Poate ca uneori ti se pare destul de greu sa crezi ca un barbat are intentii serioase, mai ales daca ai trecut prin foarte multe experiente care te-au marcat si care te-au facut sa-ti schimbi (aproape) complet parerea despre intalniri si relatii.

Vrei sa stii daca iubitul tau are intentii serioase? Nu are importanta daca sunteti la primele intalniri sau aveti cateva luni de relatie, important este sa fii atenta la semne si sa iti dai seama daca el este barbatul potrivit pentru tine.

Semne care iti arata ca iubitul tau are intentii serioase

1. Face tot posibilul sa aiba grija de tine

Modul in care actioneaza iubitul tau cand este nervos sau suparat poate sa iti dea mult de gandit. Chiar daca este temperamental, nu se poarta urat cu tine si nici nu incearca sa te invinovateasca pentru problemele lui? Comportamentul lui intelept din situatiile de criza e o dovada ca are intentii serioase cu tine. Iti explica care e motivul pentru care nu se simte bine si face tot posibilul sa te protejeze, astfel incat sa nu te incarce cu energia lui negativa? Inseamna ca te iubeste si vrea sa aiba toata viata grija de tine!

2. Se intereseaza mereu de tine si te motiveaza sa privesti partea frumoasa a vietii

Iubitul tau iti trimite mesaje dimineata, ca sa se asigure ca ai un inceput de zi minunat, si te incurajeaza sa iei unele decizii bune? Iti spune ca are incredere in tine atunci cand te simti doborata de probleme, iar la finalul zilei te incurajeaza sa ai mai multa incredere in tine? Este o dovada ca se gandeste la tine si isi doreste sa fii fericita!

3. Te incurajeaza sa vorbesti deschis despre problemele pe care le ai

Un alt semn care iti arata ca iubitul tau are intentii serioase este faptul ca se intereseaza de familia ta si isi doreste sa te ajute de fiecare data cand te confrunti cu anumite probleme. Este important sa iti demonstreze ca viata lui nu se rezuma in totalitate la el, iar astfel de gesturi te ajuta sa intelegi cat de mult tine la tine.

4. Vorbeste frumos despre tine

Iubitul tau nu vorbeste foarte mult despre tine sau despre relatia voastra, dar, atunci cand o face, are numai lucruri frumoase de spus? Este inca o dovada ca esti o persoana importanta pentru el si ca isi doreste sa fii fericita.

5. Iti face complimente sincere

Desi actiunile unei persoane vorbesc mai mult decat cuvintele, este important ca iubitul tau sa iti faca complimente si sa iti arate cat de importanta esti pentru el. Nu este nevoie sa faca tot felul de gesturi romantice sau sa te asalteze cu mesaje sau telefoane, este suficient sa-ti spuna vorbe alese atunci cand este momentul potrivit.

6. Te lauda in fata prietenilor sai

Orice femeie isi doreste sa fie iubita, respectata si apreciata, asa ca, daca iubitul tau te lauda in fata prietenilor sai, acesta este un semn ca intentiile sale sunt serioase si ca isi doreste sa fii fericita alaturi de el.

Daca ti-a placut acest articol cu semne care iti arata ca iubitul tau are intentii bune, iata si un articol despre intalniri si viata amoroasa. Cum stii ca ai gasit persoana potrivita!

Foto: Guliver