Lectii de seductie de la gheise. Invata sa fii cuceritoare.

Lectii de seductie de la gheise – secretul celor mai mari cuceritoare ale lumii nu sta in erotism. Barbatii apreciaza, dincolo de sex, intelepciunea si talentul creativ.

In filmul “Memoriile unei gheise”, unul dintre personaje spune: “Gheisele nu sunt nici curtezane, nici sotii. Ele isi vand arta mai degraba decat corpul”. Gheisele creeaza o alta lume, ascunsa, o lume in care domneste frumusetea. Cuvantul “gheisa” in sine inseamna “amanta”, potrivit Pinkycloud.com. Dar o gheisa stie arta cuceririi si e extrem de seducatoare, nu e doar “cealalta femeie”.

In ziua de azi, sexualitatea este atat de usor de exprimat incat isi poate pierde din farmec. Cum poate o femeie moderna, lipsita de inhibitii, sa isi pastreze candoarea si sa fie o iubita buna? Invatand lectii de seductie de la gheise? Ar putea fi o varianta!

De ce e bine sa inveti lectii de seductie de la gheise? Pentru ca acestea au fost intotdeauna considerate modele de sexualitate si feminitate. Gheisele invata mult, inca din copilarie, cum sa se poarte ca sa fie cuceritoare. In centrul universului lor de invatare se afla, intotdeauna, barbatul.

Cele mai uzuale lectii de seductie de la gheise sunt despre respect, despre ascultare, despre a putea sustine orice conversatie, despre admiratie, grija, talent, divertisment, despre a intriga si a excita. Nu e de mirare ca o gheisa poate subjuga un barbat, intrand in cele mai ascunse colturi ale inimii lui.

Cinci lectii de seductie de la gheise

1. Psihologia

O gheisa buna se descurca minunat in stiinta psihologiei. Stie sa asculte atent, ghiceste starile si slabiciunile unui barbat, e capabila sa calmeze orice furtuna emotionala, aratand mereu intelepciune feminina si flexibilitate.

Ar trebui sa sprijini initiativele si interesele barbatului pe care il placi si sa obtii ceea ce iti doresti fara lacrimi si drame, ci folosindu-te de intelepciune. Asa ca prima lectie este sa citesti carti de psihologie, ca sa intelegi cat mai mult din ceea ce gandesc si simt barbatii.

2. Dezvoltarea potentialului creativ

Gheisele nu isi incep diminetile cu o ceasca de cafea si stand pe internet o ora, ci invatand ceva. Gheisele invata sa danseze, sa picteze si sa cante la instrumente muzicale. Orice barbat e cucerit de talent, chiar daca nu realizeaza ca in spatele abilitatilor unei femei stau multa munca si efort. Vrei lectii de seductie de la gheise? E timpul sa renunti la lene si sa incepi sa studiezi! Mergi la dansuri si la alte cursuri care iti dezvolta potentialul creativ. Nicio gheisa nu a cucerit prin haine scumpe, ci prin talentul ei.

3. Tehnica discursului

Gheisele acorda mult timp exersandu-si discursul. E important sa inveti nu numai ce sa spui, ci si cum sa spui. Tonul vocii trebuie sa fie bland, calm, linistitor. O astfel de voce ii “imbata” pe barbati. Scapa de tonul dur si ragusit al vocii si exerseaza vorbitul inregistrandu-te.

4. Arta dragostei

Gheisa nu e o femeie pentru o noapte. Barbatii care au acces la seducatoarele gheise trebuie si ei sa le cucereasca. O gheisa experimentata stie tot felul de intrigi din arta dragostei, iar barbatul ii poate deschide noi orizonturi. Ca sa devii experta in erotism nu trebuie sa te uiti la filme porno. In schimb, ar fi bine sa faci niste exercitii kegel, care tonifica muschii pelvini.

5. Armonia

Principalul secret al gheiselor este armonia. Tot ceea ce fac, spun sau ating emana naturalete. Nu e nimic artificial, e doar arta. In fata unei gheise, barbatul crede ca ea s-a nascut cu toate aceste secrete de frumusete si talent. Lumea gheiselor e plina de armonie, iar acest lucru e extrem de atragator.

FOTO: Guliver

Citeste si: Femeie cu sex appeal. Cum sa iti folosesti armele de seductie!