Locuri unde sa faci dragoste si sa te simti excelent

Esti adepta stilului clasic si cand vine vorba despre sex? Ca sa mentii pasiunea la cote maxime, iti propunem sa cobori din pat si sa iesi cu totul din dormitor. Sunt o multime de alte locuri unde sa faci dragoste, zic cei de la elitedaily.com, si toate sunt in casa ta. Trebuie doar sa fii deschisa la provocari si sa dai frau liber imaginatiei!

Patul cu asternuturile lui fine si confortabile te invita nu doar la somn si relaxare, ci si la aventuri pasionale. Insa nici acest spatiu plin de mistere nu este ocolit de rutina. Evita sa duci monotonia in pat, ca acolo ramane. Incearca alte locuri unde sa faci dragoste si gandeste-te in viitorul apropiat cum sa ai o conditie fizica mai buna. Conteaza enorm atat pentru sanatatea ta, cat mai ales a cuplului.

Sprijinita de chiuveta din baie

Baie? Da, da. Ai citit bine. Nu am vrut sa spunem chiuveta din bucatarie, in niciun caz. Asigura-te ca este sustinuta bine si nu se poate deplasa in timpul actiunii, apoi propune-i o partida ca in filme iubitului tau. Te va cuprinde cu bratele sale puternice si veti face dragoste pasional. El are avantajul ca poate vedea formele trupului care l-au cucerit. Iar tu pe al lui.

Locuri unde sa faci dragoste – in fata oglinzii

Cred ca nu e nimic mai excitant decat sa va vedeti reactiile cand va simtiti cel mai bine. E ca si cum ati savura un film erotic cu personaje celebre, adica voi, ale caror trupuri perfecte se contopesc pana la orgasm.

In fata usii de la intrare

Stii ce e interesant la aceasta zona? Ca simti cum riscul iti incalzeste sangele in corp si te face sa te bucuri de fiecare clipa de suspans. In orice moment va poate auzi un vecin care urca pe scara sau un musafir neasteptat. Asta daca stai la bloc.

Pe covor

Daca ai un covor cat de cat confortabil, incearca si acest loc. Nu e musai sa fie tip persan, dar nici de iuta nu e indicat. Risti sa ramai cu urme de „placere“ in genunchi si pe spate.

Pe scaun sau fotoliu

Ocoleste cu privirea canapeaua din living si opreste-te pe un fotoliu sau pe orice scaun mai rezistent. Apoi lanseaza o invitatie iubitului tau. N-ai nevoie de indicii despre pozitiile ideale in acest loc. Odata ce sunteti unul langa altul, fata in fata, inspiratia vine de la sine. Si odata cu ea apare si pofta nebuna de a face dragoste.

Stii care sunt cele mai frecvente semne ca vrea sa faceti dragoste? Descifreaza-i intentiile!

Foto: Guliver