lucrul care ii intimideaza pe barbati

Lucrul care ii intimideaza pe barbati atunci cand vine vorba de cucerirea unei femei este tocmai inteligenta partenerelor. Ei bine, da! Ne-am emancipat. Ne acceptam feminitatea, dar luptam pentru drepturile noastre si sustinem feminismul. Am devenit femei independente si puternice. Dar tocmai asta s-ar putea sa ne indeparteze de barbati.

Barbatii fug de femeile inteligente din multe motive. Si daca aveai si tu impresia aceasta, nu e doar in mintea ta. Chiar asa este: inteligenta femeilor este tocmai lucrul care ii intimideaza pe barbati cand abordeaza o potentiala partenera. Citeste mai jos rezultatele unui nou studiu, gasit pe Elite Daily.

Un nou studiu realizat in America releva tocmai faptul ca, desi barbatii se simt atrasi de femeile destepte la primele intalniri, pe termen lung nu le considera tocmai dezirabile.

Iata cum s-a desfasurat studiul din care a iesit la iveala lucrul care ii intimideaza pe barbati la femei. Cercetatorii au adunat 105 barbati. Si au creat un scenariu: femeile fie i-au “batut”, fie nu au gasit solutia la probleme de matematica si la limba engleza. Barbatii au fost rugati apoi sa isi imagineze ca femeile respective le sunt partenere intime.

Desi la inceput barbatii declarau ca sunt atrasi de femeile inteligente, tocmai acesta este lucrul care ii intimideaza pe barbati. Atunci cand au intalnit femeia mai desteapta sau mai putin pregatita decat ei, barbatii au actionat diferit de ceea ce afirmasera initial.

Femeile care au obtinut rezultate mai bune decat barabtii au fost percepute drept mai putin atragatoare. Acest lucru nu este totusi surprinzator, nu-i asa?

Este dovedit stiintific ca femeile inteligente sunt mai degraba singure si nu au un partener stabil. Au mai existat studii conform carora lucrul care ii intimideaza pe barbati este tocmai IQ-ul femeilor. Si asta pentru ca barbatii vad inteligenta partenerei drept problematica.

Desigur, nu tipii pe care trebuie sa ti-i doresti in viata ta! Poti fi linistita! Desi chiar nu ti se pare ca barbatul acela e reticent sa dezvolte o relatie de cuplu pe termen lung cu tine, tocmai de el trebuie sa fugi! Daca nu-ti iubeste creierul, n-are niciun drept la tine.

Citeste si: Barbatii inteligenti sunt mai sexy? 10 motive pentru care esti sapiosexuala!

Foto: Gulliver