Ce trebuie sa stii despre tehnica de meditatie Reiki

Poate ai tot auzit in ultima vreme despre forma de meditatie Reiki si beneificiile sale, mai ales ca a fost laudata de catre vedete. Finerminds.com iti explica trei lucruri importante despre aceasta practica.

Reiki inseamna vindecarea corpului fizic prin canalizarea energiei naturale a vietii din jurul nostru. Cineva care practica Reiki trece aceasta energie prin el sau ea, pentru a-si echilibra energia din propriul corp. Astfel isi recupereaza starea de bine, si emotionala, si fizica. Cei mai avansati ii poti vindeca si pe ceilalti.

3 lucruri fundamentale despre forma de meditatie Reiki

1. Completeaza, nu rezolva

Daca practici aceasta meditatie Reiki, nu poti sa te vindeci complet. Fereste-te de cei care sustin ca Reiki este o rezolvare pentru orice. Practica este de fapt o completare pentru alte practice medicale, inclusiv terapie, medicamente sau chiar operatii.

Orice specialist Reiki iti poate face doar recomandari de “tratament”, dar nu poate solutiona toate problemele pe care le ai.

2.Vechi si nou

Tehnicile de meditatie Reiki au fost descoperite in Japonia, de catre doctorul Mikao Usai. Se pare ca acesta lucra intr-o manastire crestina, unde ii invata pe tinerii preoti cum sa citeasca si sa interpreteze Biblia. Acestia l-au intrebat cand vor invata sa vindece, asa cum se intampla in povestile pe care le citeau. Usai si-a propus sa afle cum se puteau vindeca cei bolnavi. Asa a descoperit Reiki, care inseamna “forta vietii”. Aceste lucruri se intamplau in urma cu 100 si ceva de ani. Este o practica relativ recenta, dar tot are vechime.

3.Acceptare

Unele spitale, mai ales centrele oncologice, ofera acum servicii Reiki pacientilor. Si acest lucru se intampla in pofida faptului ca majoritatea comunitatii medicale considera ca are un efect placebo. Chiar si asa pacientii beneficiaza de pe urma lui.

Daca ti s-a parut folositor acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei gasi si altele asemanatoare!

Foto: iStock

Vrei sa te apuci de meditatie? Iata cateva tehnici de meditatie pentru incepatori: cum sa faci sa fie simplu