Mesaje de Craciun.

Multe mesaje de Craciun sunt copiate ad literam de undeva si trimise prin sms. Exista ceva mai impersonal? Daca primesti asa ceva, nici nu iei in seama! Asa ca nu face si tu aceeasi greseala! Iti dam cateva idei, dar doar inspira-te din ele, nu le da mai departe fara sa iti pui amprenta personala!

Craciunul e o sarbatoare magica. De obicei, in aceasta perioada, iti amintesti de oamenii dragi si de cele mai frumoase clipe din trecut, dar si de traditiile care au rezistat peste generatii. Oferi cadouri, participi la mese in familie si te intalnesti cu prietenii.

Craciunul inseamna cate ceva pentru fiecare dintre noi. Insa oricui, de oriunde ar veni, ii face placere sa primeasca niste mesaje de Craciun frumoase si pline de afectiune.

Daca vrei sa le transmiti celor dragi niste mesaje de Craciun, nu trebuie sa trimiti neaparat felicitari! O poti face la fel de bine prin sms sau e-mail! Important este sa fii originala si sa il faci pe cel caruia ii scrii sa se simta special. Imprumuta niste idei de la Wishesquotes.com, dar nu le copia ca atare! Creeaza mesaje personale pornind de la ele!

Idei de mesaje de Craciun pentru prieteni si familie

Un indemn la o viata mai linistita si bucuria lucrurilor simple: “Pe durata sarbatorilor de iarna, bucura-te de lucrurile simple si traieste-ti viata in liniste! Iti doresc multa fericire acum si in anul care urmeaza!”.

Mesaje de Craciun despre prietenie: “Faptul ca imi esti prieten/a ma face sa simt ca e Craciunul in fiecare zi. Caldura si magia sarbatorilor ma fac sa ma gandesc la tine. As vrea ca, pe parcursul anului care vine, sa adunam impreuna cat mai multe amintiri frumoase!”.

Mesaje de Craciun despre generozitate: “E sezonul darniciei, al amintirilor si al dragostei. Iti multumesc ca esti o prietena atat de buna! Mi-as dori ca, de acest Craciun, sa ai inima plina de pace si bucurie. De Sarbatori, bucura-te de lucrurile care chiar conteaza. Petrece timp cu prietenii si cei dragi!”.

Mesaje de Craciun amuzante: “Pe langa colinde, cozonac si munti de cadouri, iti doresc sa ai inima plina de multumire si de sentimente unice de bucurie! Iti doresc sa ai un Craciun dulce ca o ciocolata calda!”.

FOTO: Guliver
Citeste si: Petreci Sarbatorile departe de casa? Cum sa ai o perioada de poveste!