metode de a trece peste o despartire

Metode de a trece peste o despartire: acestea sunt poate cele mai neconventionale feluri prin care poti sa te intorci la a-ti trai viata si a iubi, chiar daca ai trecut printr-o dezamagire in dragoste.

Sigur, nimeni nu vrea sa treaca prin suferinta adusa de un divort sau de o relatie de cuplu care s-a incheiat. Insa exista cateva metode de a trece peste o despartire care te vor ajuta sa-ti revii. Editorii de la Elite Daily sustin ca aceste metode functioneaza, desi sigur nu te-ai fi gandit la ele!

Suferintele in dragoste vin cu schimbarea coafurii, cu alegera unui alt job, cu alegerea altor parteneri de impartit chiria, cu telefoane catre fostul iubit la doua noaptea, cu inghetata pana in zori sau pahare de vin cu prietenele.

Insa, in loc sa te transformi in Bridget Jones dupa fiecare suferinta, incearca urmatorele metode de a trece peste o despartire:

  1. O aplicatie de ajutor

Ei bine, exista cateva metode de a trece peste o despartire, cel putin neconventionale. Una dintre ele este sa folosesti o aplicatie ce te poate ajuta sa-l uiti pe fostul iubit. Mend este antrenorul tau personal pentru o inima franta. Este cel mai bun prieten care te asculta non-stop despre cat de dureroasa a fost despartirea voastra.

In plus, iti urmareste progresul si poti citi pe blog si experientele altora, cu care poti empatiza. O alta aplicatie este Rx Breakup care te ajuta sa treci peste o suferinta, cu ajutorul unor exercitii si activitati.

  1. Viziteaza Muzeul Relatiilor Destramate

Da, exista un astfel de muzeu. Este in Los Angeles si daca nu ajungi acolo, poti sa urmaresti activitatea institutiei de pe Instagram sau pe site. Vei vedea cam tot ce au facut oamenii dupa despartiri si sigur vei trece mai usor peste suferinta ta.

  1. Poarta o peruca, nu-ti mai pedepsi parul!

De fiecare data cand treci printr-o despartire iti versi frustrarile pe coafura ta. Te vopsesti altfel. Te tunzi altfel. Uneori singura! Ce sens are sa faci asta? Mai bine incearca o peruca! Iti vei multumi mai tarziu!

  1. Metode de a trece peste o despartire: tine un jurnal al furiilor tale

E posibil dupa o despartire de iubitul tau sa treci prin multe stari agresive. Prin multe furii. Si e normal. Insa nu e normal sa reactionezi sau sa vorbesti in astfel de stari. De asemenea, nu e in regula sa tii in tine toate aceste emotii negative. Asa ca tine un jurnal al agresivitatilor tale. Este de-a dreptul cathartic.

  1. Ajuta pe altcineva

Una dintre cele mai bune metode a trece peste o despartire este sa te vindeci, ajutandu-i pe altii ce au nevoie de tine. Perspectiva in care privesti lucurile se va schimba. Poate incerci voluntariatul, poate acte de caritate.

Citeste si: De ce ai dubii dupa o despartire – Ai rupt relatia? Atunci pleaca!

Foto: Guliver