acceptarea propriului corp femeie in oglinda

Daca tehnicile tip “iubeste-ti corpul” nu functioneaza, incearca altceva. Invata mai intai sa iti accepti corpul. E un proces indelungat, anevoios uneori, dar care te va face sa nu mai urasti omul din oglinda! Iata ce presupune acceptarea propriului corp!

Nu iti place ce vezi in oglinda. Tii dieta si faci miscare, dar tot nu esti multumita. Vrei sa fii mai subtire si, eventual, sa incapi in haine cu una sau doua masuri mai mici. Uneori e un chin sa iti iubesti corpul in secolul acesta, in care imaginea femeii fara forme este idolatrizata, scrie Huffingtonpost.com. Dar acceptarea propriului corp este importanta.

Adevarul este ca sa inveti sa iti iubesti corpul este ca si cand ai face o adevarata calatorie. Este o strategie mereu “in miscare”. Adica ai de lucru mereu, trebuie sa construiesti si sa consolidezi constant dragostea pentru corpul tau.

Acceptarea propriului corp – Pune iubirea pe locul al doilea. Pe primul sa fie acceptarea!

Ce faci atunci cand vrei cu disperare sa iti iubesti corpul, sa nu mai plangi cand te uiti in oglinda si sa ai o relatie pozitiva cu tine insati? Te accepti asa cum esti. Adica sa te accepti cu adevarat si sa faci pace cu corpul tau asa cum este el in prezent. Chiar daca ai in plan sa slabesti sau sa treci prin alte schimbari, totul se face pas cu pas, nu intr-o clipa.

Acceptarea propriului corp este un proces de durata. Nu astepta sa ajungi la rezultat ca sa te accepti. Acceptarea propriului corp nu inseamna ca trebuie sa iti placa absolut tot ce vezi in oglinda. Inseamna sa accepti ca asa esti acum, in momentul prezent, si ca trebuie sa pornesti din acest punct pana cand vei ajunge sa arati asa cum vrei.

Acceptarea propriului corp – Fa pace cu corpul tau de acum

Accepta ca esti mai mare decat ti-ar placea si accepta ca nu mai incapi in cea mai mica pereche de jeansi skinny.

Daca faci pace cu corpul tau nu inseamna ca nu poti sa il schimbi. Indrazneste sa iti propui o schimbare pe care corpul tau o poate suporta. Fa un efort si fii recunoscatoare pentru ceea ce corpul tau face pentru tine zi de zi. Nu-ti mai privi corpul ca pe un puzzle format din grasimea de pe burta, celulita de pe coapse si pielea lipsita de fermitate de pe brate. Gandeste-te la el ca la un intreg.

Acceptarea propriului corp – Ca sa iti accepti corpul, fii perseverenta!

Uneori crezi ca ai reusit. Ca ai acceptat felul in care arati si ca esti multumita cu corpul tau. Apoi, realizezi ca nu e chiar asa. E nevoie de curaj sa te aduni din nou si sa faci aceleasi eforturi ca sa ai o imagine de sine mai buna. Trebuie sa persisti, mereu si mereu.

Invata, treptat, sa nu te mai critici si, incet, dar sigur, sa te accepti asa cum esti. Acceptarea propriului corp este un procedeu de durata, nu este deloc usor, dar merita! Cand te simti bine la interior, modul in care privesti lumea se va schimba. Asadar, daca incerci cu tot diadinsul sa iti iubesti corpul, dar nu reusesti, fa un pas inapoi. Lucreaza mai intai la acceptarea propriului corp.

Acum, ca stii care este primul pas pe care trebuie sa il faci, afla si Cum te invata yoga sa iti iubesti corpul.