nu iti apreciezi iubita

Nu iti apreciezi iubita? Nu esti atent cu ea? Nu esti atent la ea? Nu ii faci complimente? Nu esti alaturi de ea? Nu apreciezi eforturile pe care le face? Crezi ca femeia de langa tine va fi acolo orice ai face? Gandeste-te din nou! Vei regreta cand alt barbat o va iubi!

Daca nu iti apreciezi iubita, urmatoarele randuri sunt pentru tine! Le-am gasit pe Huffington Post. Citeste-le si baga la cap! Ba mai mult, schimba-ti comportamentul acum daca vrei sa ramana alaturi de tine!

  • Nu vezi ca a stat mult in fata oglinzii sa se “faca frumoasa” pentru intalnirea voastra. Si nici macar nu i-ai spus ca e frumoasa!
  • Nu iti dai seama ca a petrecut ore in magazine sa-ti cumpere cadoul perfect. Si nici macar nu i-ai multumit pentru asta.
  • Nu iti dai seama ca e un semn clar ca nu iti apreciezi iubita daca in ultimul moment ai anulat intalnirea voastra.
  • Nu vezi ca s-a intristat cand i-ai spus ca stai peste program la job si ea iti pregatise o cina romantica.
  • Nu vezi ca i-au dat lacrimile cand ti-a scris un mesaj simpatic si tu i-ai raspuns doar cu “K” sau “Da”.
  • Nu iti dai seama ca azi-noapte a adormit plangand pentru ca oricat de mult ar incerca, nu e indeajuns pentru tine. Orice ar face, tu nu iti apreciezi iubita!

Ea nu cere prea mult si accepta prea putin. Si de fapt despre asta e vorba. Incearca sa te faca fericit. Pentru ca ea gaseste fericirea la tine.

Zambeste cand te revede. I se lumineaza ochii cand vorbeste despre tine. Nu ii vezi dragostea si bunatatea. Pur si simplu stii ca trebuie sa faca asta pentru tine. Daca nu iti apreciezi iubita, stai linistit, altul o va face!

Iti da toata atentia ei si mereu o dezamagesti. Iti spune ca i-a fost dor si ti se pare ca prea se agata de tine. Iti spune ca te iubeste si spui “Stiu”. Iti trimite prima mesaj si asta o face “disperata” si te enerveaza. E prima care iti da like pe Facebook pentru ca vrea sa faca parte din viata ta. Stii ce nu vezi tu de fapt cand nu iti apreciezi iubita?

Nu iti apreciezi iubita? Altul o va adora!

Intr-o zi va obosi. Va obosi sa te iubeasca fara nimic la schimb. Nu va mai avea nimic de oferit. Tie adica. Va veni ziua cand isi va da seama ca tu nu iti apreciezi iubita. Si da, o sa o doara sa plece, dar o va face!

Si intr-o zi va cunoaste un alt barbat. Un barbat ce ii va oferi tot ce tu nu ai fost in stare sa-i dai. Si atunci iti va fi dor de ea. Si ea nu va sti ca tu crezi ca e cea mai frumoasa. Pentru ca femeile fericite sunt cele mai frumoase. Nu va vedea ca ii scrii un mesaj si apoi il stergi pentru ca stii ca nu mai e loc de tine in viata ei.

Ce nu va vedea ea cand va pleca? Ca te vei simti singur si vei dori sa fie acolo

Pacat ca nu va vedea ca abia acum stii cat de fericit te facea ea. Si cat te doare ca ai pierdut-o! Sigur iti vei dori sa nu o fi luat-o drept un dat. Sa nu fi crezut ca orice ai face ea va fi acolo. Te vei uri ca nu esti tu in locul noului ei iubit. Asa ca, daca nu iti apreciezi iubita ACUM, fii pregatit pentru viitorul in care altul va fi in locul tau!

Citeste si: Nu te simti iubita de partener? Nu e vina lui

Foto: Gulliver