O viata sexuala mai incitanta

O viata sexuala mai incitanta sta in puterea voastra! Putere aplicata mai incet sau… mai aprig! Altfel spus, daca tu si partenerul tau vreti sa va largiti orizonturile, fiti gata sa va luati viata sexuala la palme! E timpul sa scoateti disciplina din dulap si s-o duceti in dormitor!

O viata sexuala mai incitanta poate fi condimentata cu ceva “disciplina domestica” in relatia ta de cuplu. Daca pana la Fifty Shades of Grey era tabu sa vorbim despre tehnici sexuale cu jocuri de rol de tip dominant/subordonat, iata, acum e mai simplu!

Sigur, nu iti povestim astazi despre BDSM! Ci doar despre mici “corectii” aplicate partenerului pentru p viata sexuala mai incitanta, mai picanta.

O viata sexuala mai incitanta: disciplina in dormitor

Daca ati vazut Fifty Shades of Grey si apoi Fifty Shades Darker, iar Christian Grey si Anastasia Steele v-au facut pofta de o viata sexuala mai incitanta, ce-ar fi sa incercati disciplinarea partenerului ca metoda de stimulare? De la inceput de necesar sa aflati ca trebuie sa scapati de ideea ca nu trebuie sa va luati la palme, pentru ca tocmai despre asta e vorba. Pastrati-va mintile deschise si incercati urmatoareletehnici pentru o viata sexuala mai incitanta:

 1. Aflati ce e disciplina domestica. E ca si aflat, din aceste randuri. Disciplina domestica este o relatie de cuplu consenuala intre doi parteneri. Unul este dominant si altul este dominat. Cel dominat va primi pedepse si recompense, in functie de comportament.

O viata sexuala mai incitanta e, cateodata, ca la dresaj. Doar ca in loc de “Cine e baiat bun?” e mai degraba “Cine-a fost baiat rau?”

 1. Setati limite si asigurati-va ca stiti ceea ce vreti. Chiar daca pentru Grey si Stelle pare interesant, daca ati incercat si nu merge, nu are sens sa mai continuati. Deci, inainte de a-i propune iubitului o viata sexuala mai incitanta cu “bataie rupta din Rai” gandeste-te bine-bine daca asta vrei.
 2. Neaparat consensual! O viata sexuala mai incitanta se atinge (cu palma) atunci cand ambii parteneri doresc acest lucru. Adica, ar fi indicat sa nu il iei la palme pana nu afla si el de intentia ta. Si inca ceva, disciplina domestica nu este violenta domestica! Chiar daca el ti-a zis ca nu-ti sta bine in blugii aia noi! Explica-i despre ce e vorba si lasa-l, fara presiuni, sa se decida daca/ce vrea.
 3. Pregateste-te sa raspunzi la muuuuulte intrebari! Cu siguranta si el isi doreste o viata sexuala mai incitanta. Dar va vrea sa stie ce/cum/unde/ de ce. Cauta in prealabil niste clipuri pe Youtube si fii pregatita!
 4. Stabiliti regulile! E nevoie de o mana ferma si la partea practica, dar si la teorie! Setati regulile si respectati-le. Va va ajuta mai ales daca sunteti la inceput.
 5. Graba strica palma! Te-ai gandit. I-ai povestit. Vrea. A acceptat. Dar chiar si asa, nu va grabiti. Este timp destul sa experimentati si asta! Invatati ce metoda functioneaza cel mai bine pentru viata voastra sexuala mai buna.
 6. Pedepsele trebuie explicate. Nu te apuci sa pedepsesti fara sa dai explicatii unde s-a gresit. Nu functioneaza asa nici in afara dormitorului, de ce ar fi altfel aici? Orice pedeapsa are nevoie de o explicatie pentru cel dominat. Asa ca, daca esti dominatorul, atunci cand partenerul tau sta in genunchi si-si asteapta pedeapsa, spune-i si de ce!
 7. Pentru o viata sexuala mai incitanta, cu ajutorul disciplinei domestice, e necesar sa nu aplicati pedepse cand sunteti suparati sau nervosi! Indiferent cine e dominator sau sibmisiv, este o regula importanta!

Sigur, e normal uneori sa apara frustrari, certuri, suprarari, chiar furie intr-o relatie de cuplu, dar nu este normal sa aplicati pedeapsa celui dominat atunci cand nu sunteti intr-o zona de calm. Altfel, o viata sexuala mai incitanta devine motiv de stres.

 1. Nu uitati de rasplata/recompensa. Nu, nu vorbim doar despre pedepse, oameni buni! Recompensarea partenerului este foarte importanta daca alegeti disciplina domestica. Nu e necesar sa ii cumperi iubitului masina preferata, o cina cu ce ii place lui este suficient. Asa cum nu e indicat sa exagerati cu pedeapsa, nu e indicata exagerarea recompenselor, de asemenea.
 2. Cine da prima palma? Crezi ca prima palma va fi ciudata? Da, crezi bine! Veti trece printr-o gama larga de emotii: tensiune, iubire, relaxare.
Fifty Shades Of Grey GIF - Find & Share on GIPHY

Pentru o viata sexuala mai incitanta, dar si pentru comunicarea in cuplu, este foarte important sa discutati despre emotiile voastre. Si despre cum v-ati simtit. Si la fel de important sa observati comportamentul iubitului.

 1. Lucruri de baza. Si cand zicem lucruri, nu zicem notiuni. Zicem obiecte. Palma. O perie de par. O paleta de Ping-Pong. O vasla. Vedeti voi ce va place! Unele lasa ceva vanatai, altele poate nu va plac. Voi hotarati!
 2. Cum se bate iubitul pentru o viata sexuala mai buna, mai fierbinte, mai obraznica? Cea mai submisiva pozitie este cand dominatul isi asteapta pedeapsa in genunchi, aplecat. Dar hotarati voi “geografia” evenimentelor. Ss fie peste pat, sa fie peste masa? Daca ati vorbit despre restul deschis pana acum, sigur va iese si asta!

Citeste si “Sexul tantric. Yoga poate salva viata amoroasa intr-o relatie”

Foto: iStock