Cursuri de mindfulness

Simti ca stresul ti-a acaparat viata si nu iti gasesti niciodata timp pentru tine? Te macina mereu temeri, regrete, frustrari si vrei sa scapi de aceste stari care iti otravesc viata? Participa la cursuri de mindfulness si o sa inveti cum sa controlezi gandurile ca sa fii mai linistit, mai relaxat, mai increzator in fortele proprii si cu o noua perspectiva asupra vietii.

E important ca in fiecare zi sa traim in prezent si, mai ales, sa fim constienti de actiunile noastre. Nu trebuie sa ne lasam prinsi in mrejele trecutului, dar nici sa traim cu presiunea viitorului. La cursuri de mindfulness, conceptul de a fi prezent este nucleul principal al oricarei alegeri sau decizii. In momentul in care esti prezent, dispar temerile, judecatile, nemultumirile, adica acea aglomerare care duce la epuizare fizica si psihica.

„Mindfulness nu are un termen echivalent in limba romana, poate tocmai pentru ca reprezinta o tehnica foarte complexa care te ajuta sa meditezi si sa te conectezi la tine insuti (…) Nu este doar o teorie, ci o tehnica reala, o serie de exercitii aplicabile in viata fiecaruia. Pare complicat, dar face ca totul sa fie simplu“, spune Andreea Raicu.

cursuri

Daca vrei sa iesi din zona de confort si sa iei decizii legate de viata ta, poti sa participi la cursurile Dalles GO sustinute in Capitala de Andreea Raicu. Un modul cu 12 cursuri de mindfulness costa 3.000 de lei si poate fi achitabil in doua rate, iar termenul limita pentru inscrieri este 25 noiembrie. In plus, profita de campania speciala de Black Friday, cu cele mai mari reduceri DallesGO!

Cursurile se tin in timpul saptamanii, dupa ora 18:30, fiind gandite astfel incat sa te ajute sa te relaxezi dupa o zi stresanta la job. Pentru plata integrala, ai reducere, dar si studentii beneficiaza de un pret mai mic.

Mai multe despre conceputul de minfulness poti citi si pe blogul Andreei Raicu, care se gaseste pe site-ul www.andreearaicu.ro.

Daca esti interesata de cum te ajuta aceste cursuri de mindfulness, citeste si: Mindfulness, “secretul” fericirii mele

Foto: PR