Persoanele cu un psihic puternic se indragostesc diferit.

Persoanele cu un psihic puternic se indragostesc diferit. Cum e posibil? Pentru ca sunt mai precaute, atunci cand isi ofera inima, o fac asumat si profund.

Unii oameni se indragostesc altfel decat altii si nici macar nu isi dau seama. Persoanele cu un psihic puternic se indragostesc profund si spectaculos, dar nu intotdeauna sentimentele apar cu surle si trambite. Asta nu inseamna ca nu isi pot pierde capul, dar se apropie de dragoste cu o atitudine mai sensibila.

Dragostea poate fi pasionala si sa dea dependenta, ceea ce poate duce la dezamagire si rani emotionale. Nimeni nu vrea sa ajunga acolo. De aceea, persoanele cu un psihic puternic se indragostesc diferit. Elitedaily.com a scris despre asta.

8 feluri in care persoanele cu un psihic puternic se indragostesc diferit

1. Au o perspectiva realista asupra dragostei

Cei cu un psihic puternic cred ca, daca au capul in nori, sunt mai irationali. Asa ca se apropie de iubire cu mai multa intelepciune si avand capul pe umeri.

2. Nu au asteptari

Persoanele cu un psihic puternic se indragostesc diferit si pentru ca nu au asteptari mari. Nu vor sa fie victime ale dezamagirii.

3. Nu sunt distante, ci doar precaute

Oamenii rationali pastreaza garda sus pana cand ajung sa ii cunoasca mai bine pe cei de care se indragostesc.

4. Intuiesc persoanele neserioase

Daca esti si tu dintre cei cu un psihic sanatos, cel mai probabil iti dai seama cand barbatul din fata ta nu are intentii serioase. Daca a fost un cuceritor in trecut, asa va fi mereu. Poate sa fie distractiv cu un astfel de tip, dar atat. Iar tu sii ca nu are intentii serioase.

5. Isi gestioneaza emotiile

Da, oamenii cu psihic puternic experimenteaza multe emotii, dar stiu cum sa si le tina sub control. Nu le lasa sa ii conduca.

6. Iau decizii cu mintea

Inainte de a se implica cu inima, acesti oameni iau decizii rationale, luand in calcul toti factorii.

7. Cand se indragostesc, o fac total

Daca o persoana cu psihic sanatos decide sa isi dea inima cuiva, apoi o sa puna acea persoana pe un piedestal, pentru ca intelege ca partenerii buni sunt putini si greu de gasit.

8. Nu accepta oamenii toxici

Daca o persoana puternica psihic se indragosteste de altcineva, nu va accepta pareri negative de la un prieten toxic sau de un membru al familiei care vrea sa il influenteze. E decizia lor de a se indragosti si o fac asumat.

FOTO: Guliver

Citeste si: Cum faci un barbat sa se indragosteasca de tine.