planuri pentru anul nou fata singura

Trecerea dintre ani poate fi un motiv de bucurie, dar in acelasi timp poate fi si un motiv de stres, in special pentru persoanele singure. Fiecare dintre noi isi doreste sa-si petreaca noaptea dintre ani alaturi de persoana iubita, dar acest lucru nu ne iese mereu asa cum vrem. Daca nu ti-ai gasit jumatatea, poti sa ai in vedere cateva planuri pentru Anul Nou pentru persoanele singure.

Traditia spune ca trebuie sa te saruti cu cineva la miezul noptii, pentru ca in acest fel vei avea noroc in dragoste si nu vei mai fi trista ca nu iti petreci Revelionul cu jumatatea ta.  Dar daca nu e posibil, nu trebuie sa disperi si sa cazi in depresie fiindca esti singura! Fa tot ce poti ca sa iesi din starea de tristete! Prezenta prietenilor te poate ajuta sa uiti ca esti singura.

Afla ce planuri pentru Anul Nou poti avea daca esti singura.

1. Cine organizate la tine acasa

Ce poate fi mai frumos decat sa iti aduni toti prietenii la tine acasa si sa va bucurati de o cina copioasa? Faptul ca esti singura nu ar trebui sa te deranjeze si nici nu ar trebui sa fie o piedica in calea fericirii tale. Poti alege sa-ti petreci timpul in compania prietenilor. In plus, cinele organizate pot fi si foarte distractive.

2. Organizeaza o excursie pentru tine si prietenele tale

Cu siguranta nu esti singura persoana din grupul tau care nu si-a gasit jumatatea. Organizeaza o excursie pentru tine si prietenele tale, puteti opta pentru o destinatie exotica sau puteti alege o locatie iesita din comun. In orice caz, timpul petrecut cu ele te va ajuta sa te simti bine si, de ce nu, sa iti redescoperi calitatile si sa ai mai multa incredere in tine!

3. Savureaza un pahar de vin rosu si fa shopping

Pentru a te bucura de o seara frumoasa, nu ai nevoie neaparat de prezenta altei persoane. Femeile singure trebuie sa invete sa aiba mai multa incredere in ele. Asadar, poti sa-ti rezervi cateva seri doar pentru tine… si prietenele tale. Navigati pe internet si cumparati-va haine online, in timp ce savurati un pahar de vin rosu. Te vei simti mult mai bine!

4. Odihneste-te mai mult

Odihna este foarte importanta si ar trebui sa profiti mai mult de faptul ca esti singura. Dormi pana tarziu, nu te grabi sa ajungi la intalnirile cu prietenii si rasfata-te din cand in cand. Un abonament la spa te poate ajuta sa scapi de stres si sa te simti bine. Acestea sunt doar cateva planuri pentru Anul Nou pentru persoanele singure, incearca sa le ai in vedere.

Afla si ce trebuie sa faci daca ai un barbat toxic in viata ta. Fericirea ta trebuie sa fie pe primul loc!

Foto: Guliver