Proteste impotriva lui Trump: mesaje puternice transmise de femei

Dupa rezultatele alegerilor din S.U.A., in urma carora Donald Trump a preluat fraiele Casei Albe si se afla in fruntea poporului american, milioane de femei din intreaga lume au protestat impotriva noului presedinte. Atat in America, cat si in alte tari au avut loc proteste impotriva lui Trump, iar mesajele transmise de femeile care au iesit in strada au avut un impact puternic, scrie elitedaily.com.

Femeile din intreaga lume au refuzat sa stea cu mainile incrucisate in fata alegerii unui conducator rasist, care refuza drepturile unor minoritati si are un comportament discretionar fata de femei. Pe data de 21 ianuarie, la o zi dupa ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, sute de mii de femei au iesit pe strazile din Washington DC si au protestat impotriva lui Trump.

Proteste impotriva lui Trump: mesaje puternice transmise de femei

@womensmarch #womensmarch #womensmarchonwashington

A post shared by Carin van der Donk (@carinvanderdonk) on

Dupa initiativa pe care au avut-o femeile din America, au fost inregistrate proteste impotriva lui Trump in intreaga lume. Mai mult decat atat, foarte multe persoane celebre au sustinut protestele impotriva noului presedinte, iar printre acestea se numara Ashley Judd, Julianne Moore, Emma Watson, Madonna, Scarlett Johansson si Katy Perry.

Si actrita Meryl Streep a facut un comentariu la adresa lui Donald Trump, prin care lasa de inteles ca o persoana ca el are un comportament nepotrivit si reprezinta un pericol pentru societate. Celebra actrita de la Hollywood a fost sustinuta de George Clooney, care l-a atacat si el pe Trump.

Femeile care au participat la aceste proteste impotriva lui Trump si-au exprimat gandurile si nu s-au lasat descurajate nicio clipa. Ele si-au manifestat frustrarile, grijile si tristetea si au transmis foarte multe mesaje de solidaritate categoriilor sociale discreditate de noul presedinte.

“Presedintele nu este feminist. Pacat.”

“Fetitele puternice ajung femei de temut.”

“Noi suntem poporul american.”

“Daca as fi vrut ca guvernul sa imi invadeze viata personala, as fi avut o relatie cu un om politic.”

“Unite impotriva violentei.”

Aceasta este puterea femeilor unite.”

“Trump nu stie ce inseamna iubirea.”

“Femeile merita un conducator mai bun.”

“Ura nu ne ajuta sa fim mai buni.”

Desi Donald Trump este noul presedinte al Americii, mesajele sale pline de ura sau jignirile sale la adresa femeilor au provocat proteste in intreaga lume. Mesajele de mai sus sunt doar cateva din cele pe care femeile din America le-au transmis cand au iesit in strada.

Mai mult decat atat, protestele din Washington DC au inspirat o lume intreaga, iar milioane de femei din diferite tari au protestat si ele impotriva lui Donald Trump. Pe scurt, mesajul general pe care vor sa-l transmita toate femeile din lume este: “Noi, cele pentru care nu ai respect, nu vom sta tacute.”

Citeste si: Obama versus Trump – diferenta dintre un gentleman si un… barbat ignorant!

Foto: Instagram