relatia noua de cuplu

Relatia noua de cuplu este atat de intensa, de electrizanta, de plina de senzatii care mai de care mai noi, mai interesante, mai imbietoare. Vrei sa il explorezi si vrei ca el sa te cunoasca.

Chimia in relatia noua de cuplu este palpabila. Si parca tot ce va doriti este sa petreceti zile si nopti impreuna. Si, desi nu e nimic gresit in a face sex din prima noapte, de la prima intalnire, exista beneficii daca va abtineti.

Nu vorbim despre abstinenta pana la casatorie (desi orice alegere faci, este a ta!) insa, daca ai avut ceva ghinion in dragoste, mai bine astepti putin. Asteptati amandoi, de fapt.

De ce sa amani sexul in relatia noua de cuplu

  1. Amana sexul si veti avea timp sa va cunoasteti reciproc

De multe ori, sexul tine loc de intimitate. Si e mai greu sa iti dai seama daca aveti si altceva decat legatura fizica.

Cand eliminati temporar aceasta distractie, veti filtra mai bine calitatile si defectele iubitului.

  1. Veti cladi inceputul unei povesti romantice puternice

Acum ca stii ca partenerul tau este cu tine avand motive romantice, nu sexuale de a merge mai departe, va veti cunoaste la un nivel intim.

Relatia noua de cuplu va fi construita pe incredere, prietenie, romantism. Si atunci cand veti ajunge sa faceti sex, conexiunea va fi si mai puternica.

  1. Vei aprecia mai mult aspectul fizic al unei relatii de iubire

Pentru ca va abtineti amandoi, interactiunile fizice, care de obicei sunt luate de bune, vor fi pline de sens. Veti aprecia mai mult relatia noua de cuplu autentica: de la a va tine de mana, pana la un sarut.

  1. Creste intimitatea crescand tensiunea sexuala

Niveul de excitare va fi atat de crescut… Ceea ce va face rezultatul si mai satisfacator si exploziv. Tachinarea aceasta inocenta va va scoate din minti. In sensul bun, desigur!

  1. Cand amani sexul in relatia noua de cuplu va veti vedea asa cum sunteti

Daca va sunati in miez de noapte veti sti ca nu este pentru o partida de sex. Va fi pentru ca va doriti sa vorbiti, sa va bucurati de compania celuilalt.

Creste intimitatea in relatia noua de cuplu cunoscand interesele, valorile, personalitatea iubitului tau. Si vice-versa.

  1. Afectiune si sexualitate creativa

Relatia noua de cuplu este cu atat mai incitanta cu cat va curtati. Fara interactiunea fizica sexuala, sentimentele vor fi mai romantice.

  1. Amanand sexul va veti concentra pe relatia noua de cuplu

Conexiunea dintre voi va fi mai puternica si nu va veti indoi de relatia voastra. Cand scopul nu este sexul, aveti timp sa va explorati altfel.

  1. Veti da importanta mai mult atasamentului emotional

Daca scoateti latura fizica din ecuatie, ramaneti doar voi doi. Amandoi. Stiti pe cine va bazati si daca sa aveti incredere in partener. Stabiliti un parteneriat autentic, nu unul sexual.

  1. Atunci cand veti face sex in sfarsit…

Va fi incredibil! Sexul la prima intalnire nu e mereu cel mai satisfacator, ba uneori ciudat, necunoscandu-ti partenerul. Insa, de indata ce s-a stabilit o conexiune, sexul va fi inca un plus de intimitate.

Pe langa excitatia acumulata si pe langa o relatie de cuplu bazata pe emotii in detrimentul hormonilor, momentul de climax va fi cu atat mai senzual.

Citeste si: 5 lucruri care se pot intampla daca nu mai faci sex de o luna

Foto: Guliver