relatie pe termen lung

Daca ai o relatie de putin timp si vrei sa reziste ca o relatie pe termen lung, exista cateva solutii extrem de simpatice, care se potrivesc cu sezonul. Descopera ce cadouri de Craciun pentru iubit il vor face sa se gandeasca la o relatie serioasa.

Daca te temi de urmatoarea perioada, in care trebuie sa alegi cadouri de Craciun pentru iubit, specialistii de la Elite Daily nu doar ca au cateva sugestii ce ii vor fi pe plac! Poti sa ii spui “te iubesc”, poti sa ii spui ca el conteaza mult in viata ta cu cadoul perfect. De altfel, un cadou bine ales ii poate spune ca ti-ai dori o relatie pe termen lung.

Cadouri de Craciun pentru iubit: spune-i ca iti doresti o relatie pe termen lung

Cumpara-i un film potrivit

Poate ca ii cumperi un film care stii sigur ca i-ar placea, poate o pelicula veche pe care sa o puteti vedea impreuna sau poate un film care nu ruleaza nicaieri. Daca inseamna ceva pentru el, atunci este o varianta romantica (si nu tocmai scumpa) de a-i spune ca ti-ai dori ceva mai mult intre voi doi.

Alege un bax de bere crafted

Il iubesti, insa nu te simti prea confortabil sa ii marturisesti sentimentele? Alege un bax de bere, pentru ca (aproape) toti barbatii beau bere. Daca le personalizezi cu mesaje amuzante, cu siguranta l-ai cucerit definitiv!

Spune-i “te iubesc” cu cadoul simbolic: o cutie de chibrituri din locul in care ati fost la prima intalnire romantica

Nu trebuie sa fie fumator, nici macar sa colectioneze cutii de chibrituri. Acest gen de cadou ii spune ca esti interesata de sentimentele lui si ca ai si tu sentimente pentru el.

Ofera-i un moment de placere

Se spune ca toti barbatii prefera sexul oral. Specialistii Elite Daily iti propun sa incerci si tu, sa vezi daca aceste cadouri de Craciun pentru iubit ii vor aduce zambetul pe buze!

Plateste-i tu in avans un serviciu sau un produs dorit

Ca este vorba de factura la lumina, ca e vorba de cafeaua cumparata de la cafeneaua de vizavi, ii poti plati in avans anumite servicii de care stii ca are nevoie sau pe care stii ca le foloseste cu placere.

Ii vei face o surpriza placuta si ii vei transmite ca iti pasa, deci ca iti doresti o relatie pe termen lung. In plus, ca esti o femeie pragmatica, iar barbatilor le plac femeile practice.

Cumpara ce ii lipseste in apartment

Ar avea nevoie de ceva in apartament, insa nu are acel obiect? Fa-i tu cadoul acesta si astfel va intelege ca iti doresti ceva mai mult decat o relatie casual. Asigura-te ca partenerul de cuplu este pe aceeasi lungime de unda, pentru ca un astfel de cadou atat de intim s-ar putea sa il puna pe fuga.

Spune-i ca vrei o relatie pe termen lung cu o felicitare

Daca ai vrea sa ii spui ca il iubesti, dar nu gasesti cuvintele, scrie ce simti.

Citeste si: Dovezi de iubire pentru barbati: cum sa ii arati ca il iubesti fara sa il sufoci

Foto: Guliver