Semne evidente ca vrea sa se insoare

In relatiile de lunga durata apar,de-a lungul timpului, numeroase probleme, situatii neasteptate, decizii dificile sau certuri care pot duce la despartire. Cu toate acestea, potrivit lifehack.org, trebuie sa fii atenta la mai multe semne inainte sa tragi linie si sa ajungi la concluzia ca el nu te va cere in casatorie niciodata. Daca esti implicata intr-o relatie de ceva timp si te intrebi cand va face iubitul tau pasul cel mare, incearca sa fii atenta la aceste 11 semne evidente ca vrea sa se insoare cu tine! 

Unele dintre acele semne ca vrea sa se insoare cu tine sunt destul de evidente, dar, probabil, le-ai trecut cu vederea din mai multe motive.

11 semne evidente ca vrea sa se insoare cu tine

1. Planurile sale de viitor te includ si pe tine

Barbatii nu obisnuiesc sa vorbeasca despre lucruri care nu le plac, asa ca fii sigura ca acesta este primul semn din acele semne evidente ca vrea sa se insoare cu tine. Daca planurile sale de viitor te includ si pe tine, atunci poti fi sigura ca relatia voastra se afla pe drumul cel bun, iar el se gandeste la casatorie.

2. Te invita la toate evenimentele din viata sa

Indiferent ca este vorba despre o petrecere organizata cu colegii de serviciu, o calatorie de afaceri, o petrecere privata sau o iesire cu familia, daca iubitul tau te invita la toate evenimentele din viata sa, poti fi sigura ca are ganduri serioase in privinta ta. Mai mult, este important faptul ca iubitul tau vrea sa te includa in toate planurile sale.

3. Este punctual

Daca iubitul tau este punctual de fiecare data cand trebuie sa va intalniti, atunci trebuie sa stii ca si acesta este un semn ca are intentii serioase cu tine. Un barbat care se implica cu adevarat intr-o relatie va face intotdeauna eforturi sa faca o impresie buna si sa nu ofere motive de ingrijorare.

4. Este foarte tandru

Barbatii nu isi exprima foarte usor sentimentele fata de o femeie, dar, daca iubitul tau este foarte tandrucu tine, atunci poti fi sigura ca vrea sa-i fii sotie. Chiar daca au trecut ceva ani de cand sunteti impreuna, aceste gesturi denota faptul ca el inca te iubeste si te apreciaza.

5. Ii este dor de tine

Simti ca nimic nu poate interveni atunci cand iubitul tau vrea sa te vada sau iti spune foarte des cat de mult ii lipsesti atunci cand aveti un program foarte aglomerat si va vedeti mai rar? Un barbat care isi tine promisiunile fata de iubita sa are ganduri de insuratoare. In schimb, daca obisnuieste sa amane intalnirile cu tine, este cazul sa iti pui anumite semne de intrebare.

6. Are ochi doar pentru tine

Nu mai este un secret ca foarte multi barbati se uita dupa alte femei, chiar daca sunt cu iubita de mana, dar, daca iubitul tau are ochi doar pentru tine si este absorbit de frumusetea ta, atunci poti fi sigura ca acesta este un semn ca are ganduri de insuratoare.

7. Vrea sa va mutati impreuna

Cand un barbat vrea sa isi imparta spatiul cu o femeie, atunci acesta este un semn clar ca are ganduri serioase. Asadar, daca iubitul tau ti-a propus sa va mutati impreuna sau iti spune cum se gandeste sa isi amenajeze casa astfel incat sa fie si pe placul tau, atunci poti fi sigura ca relatia voastra ar putea trece la un alt nivel.

8. Este deschis fata de tine

Iubitul tau adora sa vorbeasca ore in sir cu tine, discuta despre orice subiect si nu ii este teama sa isi exprime deschis sentimentele fata de tine? Este un semn ca are ganduri de insuratoare! In plus, orice dovada de afectiune este un alt semn ca iubitul tau vrea sa isi petreaca tot restul vietii alaturi de tine.

9. Nu te lasa la greu

Se spune ca doi oameni se casatoresc pentru a fi impreuna “la bine si la greu”, asa ca este important ca iubitul tau sa nu te lase la greu. Nu fuge in momentul in care te confrunti cu unele probleme? Atunci este un semn ca are ganduri serioase cu tine si isi doreste ca relatia voastra sa fie una sanatoasa.

10. Nu se plictiseste cu tine

Pe lista cu 11 semne evidente ca vrea sa se insoare cu tine se afla si faptul ca vrea sa isi petreaca mai mult timp cu tine. Acesta este semn ca nu il plictisesti. Iar aici este vorba si despre momentele in care isi doreste sa dormiti impreuna sau cand isi doreste sa fii prezenta la anumite evenimente din viata sa.

11. Ti-a spus ca isi doreste sa va casatoriti

Chiar daca iti spune in glume ca isi doreste sa va casatoriti, trebuie sa stii ca barbatii nu obisnuiesc sa glumeasca despre lucruri pe care nu si le doresc, asa ca acest lucru inseamna ca se simte foarte bine cu tine si se gandeste serios sa va casatoriti.

Citeste si articolul 8 sfaturi care te ajuta sa ai o casnicie fericita. In fiecare zi!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver